paktofonika ty prostřední jsou skvělý
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa Jiná Realita slusi Vam.Ja si letos koupila plavky a maji uplne presne tenhle vzor i barvu.:-)
Já se chystám na paddleboard, tak jsem si po letech koupila plavky v celku, abych pořád nemusela kontrolovat bikiny, až budu padat :-). Je to Hm..
999 Tie sú super a padleboard mam takisto v plane.
paktofonika Jedu na něj příští víkend a hrozně se těším :-).
999 tie som si skoro v nedeľu kúpila.Mali poslednú moju veľkosť,no vzadu mali nejaký flak.Včera v druhej pobočke mali len veľmi malé alebo naopak veľké ![]()
Tak som si kúpila aspoň tieto,len ešte musím zohnať spodný diel (mali veľkosť 32 a potom 42
).
paktofonika naposledy som bola v Zare v Avione a okrem jedného obyčajného trička som si nekúpila nič.Nechápem,kde sú všetky tie veci,ktorých majú plnú stránku.
pecka Bola som v Avione aj v Auparku a nič som nekúpila.
pecka Zara je v tomhle nepřekonatelná. Byla jsem tam včera, šla jsem si prohlédnout tři konkrétní věci, které tam měli mít a ani jedna nebyla. A to je Zara v Arkádách docela velká řekla bych..
pecka Bohužel se nezobrazily ty, co sis koupila...
Jinak já si je taky koupila s flekem, poznamenali to na paragon, a když to nevyperu, vrátí mi peníze...
pecka Já už jsem z nabídky brněnské Zary nepříčetná, skoro všechno na mě rovnou v tom jejich kontroloru skladových zásob řve, že nikde v okolí není (včetně všech šatů co si koupila paktofonika sakryš!! :D ), tento týden jsem si ale vyhlídla dokonce 6 ks věcí co bych chtěla zkusit a v Brně být měly, dokonce v různých velikostech, tak tam naběhnu a prostě nic, ani jedna. A zrovna v Zaře si objednávky naslepo vůbec netroufám, vůbec se tam na to číslování nedá spolehnout, obzvlášť u kalhot a těch jsem měla na seznamu většinu. :(
Karoleena Ja mám v Zare štandardne 34 u všetkého(šaty, nohavice, džíny, halenky) len u niektorých šiat 36 ale to už mám vypozorované kedy objednať 36. A v Zare je vrátenie alebo výmena úplne v pohode ale chápem že v tom nechceš mať peniaze dlho. Čo mám skúsenosť tak objednávka, dodanie, vrátenie/výmena a vrátenie peňazí trvá tak max týždeň.
pecka Bohužel se nezobrazily ty, co sis koupila...
Jinak já si je taky koupila s flekem, poznamenali to na paragon, a když to nevyperu, vrátí mi peníze...
Fakt? Ja keď som si chcela raz takúto poškodenú vec kúpiť tak to zaznelo ber alebo nechaj.
paktofonika Mne to v Mohitu taky napsali. Nevim jaka by byla realita pak toho vraceni. Ale ona se vetsina fleku fakt vypere.
bram no ale já v Zaře hlavně nemůžu nikdy nic najít, sice velkej krám, ale pološero a všechno nějak dohromady.
paktofonika Taky mě to překvapilo, ale napsali to tam, dali přes to razítko... Ale doufám, že se to vypere.
pecka Ty mají pěknou podprsenku :-). Hm má letos fakt pěknou plavkovou kolekci kolekci, i když trochu obšlehnutou ze všech stran...
Karoleena som na tom podobne-či už so sklamaním,že to majú mať a nemajú,alebo s veľkosťami.Musim cez víkend opäť do Ba,tak možno skúsim ešte inú Zaru.Keby som mala overenú veľkosť,kľudne objednám online.No vždy leziem do kabínok s dvoma veľkosťami.A častokrát by som potrebovala medziveľkosť ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.