Dadoo no tak to je osud no :)
Co jste si dnes koupili/y?
Krehutka Zoeva je super, taky mám celou sadu a používám i na občasné zakázky.
Ale DW jsem ještě nezkusila, já vím, že jsem asi poslední...![]()
Krehutka No ten slovenský (jediný) zrušili. Škoda. Mám rada aj ich palety, bázu na viečka, tužky... Skvelý pomer cena/výkon.
Mám DW light a dosť vysušuje a upcháva póry, zdá sa mi že klasická verzia musí byť ešte horšia. Teda ten light je super, ale tak na občasné použitie.
Luna paktofonika Tohle je právě DW nude water fresh, loňská novinka myslím. Má light/medium krytí, dobře se vrství a hydratuje hodně, finiš je spíš dewy než matný. Rozhodně bych jej nedoporučila na mastnou pleť, ale pro suchou je úplně super, po celém dni drží a pleť není vysušená ( + má SPF 30, což je mi ale jedno, protože stejně od jara do podzimu používám 50 fluid). Na rozdíl od DW light se ale (alespoň mně) otírá, takže je nutné jej lehce zapudrovat, aby se zabránilo přenosu (nebo teda ideálně nešahat na obličej, což je pro mě mission impossible). Jo a je hodně tekutý (konzistence srovnatelná s Ordinary serum foundation), v kombinaci s bezpumpickovou lahvičkou je to fakt nešikovné. Pumpička se prý dá někde dokoupit, ale zatím jsem nenarazila, tak jsem na hrdlo našroubovala aspoň kapátko z ordinary :-).
Tak další pruhovaný pokus:

A ještě tento barevný úlet, nemohla jsem si pomoci
.

whiskas ty druhy se mi libi!
Ja listky na ska/reggae/soul festival. Se tesim na The Mighty Mighty Bostones, Western Standard Time Ske Orchestra, Fortunate Youth, LOVEcoast, Panteon Rococo, Giant Panda Guerilla Dub Squad, Ozomatli atd atd
0zero7 Fakt? Tak to díky, čekala bych, že napíšeš - jak od kolotoče :-D.
whiskas prijou mi takovy botanicky, zalezi s cim teda, me by se libily s cernejma placatejma vagabond sandalama, nekdo je sem daval, a cesnou jednoduchou kabelkou
0zero7 Prima, sandály mám, byť nejsou Vagabond a kabelku ... mlč
, to by byla přesně ta Furla, o které uvažuju.
whiskas Cernou mas tak nevyryvej!
0zero7
, ale takovou ne
.
Koupila jsem 2 trička + ještě jedno Basic čistě bílé a Mint kalhoty tlačdopedálu. ![]()

Jo a pantofle na doma, co děsně vržou na linoleu. ![]()
whiskas Pěkný šaty. ![]()
razorblade Gratuluji ke státnicím. ![]()
Huarache tyhle ale za 1600
mitford sister Ty jsou super, škoda, že už nejsou dostupné..
Bledule Díky, ale když se mrknu z okna, byl ten nákup trochu mimo :-D.
Pěkné pruhy
.
whiskas Ty pruhy jsou na teď jak dělané. ![]()
Bledule Pro mě tedy ne, je mi zima, takže zpět do kalhot :-D
999 kupovala jsem na ceskem zalando,jeste byly v nkolika velikostech
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje