razorblade gratuluju! ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade dobrý nákup! a zasloužená odměna...![]()
razorblade takze udelala! Super, gratuluju!
Ty cerne jsem si taky zkousela, ale nejak do nich mam ty vyplne asi na nespravnych mistech. Cervene se mi zdaly od oka hodne kratke, jeste to budu muset zkusit. Meli je myslim i v tmave modre?
razorblade gratuluju! Ty černé jsem si dnes taky koupila, jsou moc fajn :)
razorblade Super, gratuluju. To bylo zbytečného plašení, co? ![]()
Košili. Jsem zvědavá, jak ji zvládnu nosit. Nikdy jsem podobný kus oděvu nevlastnila, tak nemám představu, s čím to budu kombinovat, ale je to moc příjemný materiál a prostě mi "padla do oka".

Já je mám v tý tmavě modrý, a kolena mám krytý... ale jsem malá ![]()
barbucha ja taky, 163
Tak to mám o cenťák víc
tudíž by ti měly být dobře. Mám M.
barbucha musim to vydrzet do pristiho tydne. Na netu nejsou, treba do prodejny naskladni.
pěkná košile! odkud a jaký je to materiál?
já bych k ní teď v létě vzala tmavě modré džíny nad kotníky a bílé tenisky nebo stříbrné žabky
RoSa Mango (výprodej), 79% bavlna, 3% elastan, 18% polyester (snad si to pamatuju dobře). Je jemná a přitom jakoby drží tvar (příliš nesplývá)...
Na džíny jsem si tak trochu myslela. Jen tedy nejsou nad kotníky, tím nedisponuju (vím, že to ohrnování a krátká délka vedle ve vlákně frčí, ale já mám blok z dětství - za nás si krátké kalhoty koledovaly o komentář "čekáš velkou vodu?" a nějak jsem se přes to mentálně ještě nedostala
). Ale aspoň jsou to slimky, myslela jsem si, že by to mohlo fungovat.
Ale chci to vyzkoušet i k mým oblíbeným dlouhým sukním - a tam si tedy nejsem jistá, jak to dopadne. No, musím prozkoušet a uvidím.
Diky vsem! :)
Kokoska myslim, ze je tam meli hned v nekolika barvach. A sly dost na odbyt. Ty cerveny byly hned vedle kabinek a ja po nich sahla tak nejak impulzivne. To samy udelala pani za mnou a pak jsme se s nima sesly u kasy. Jsou fakt lichotivy pro spoustu typu postav. Libily se i moji matce, ktera je hodne kriticka a nema rada ulety. (I kdyz megamadsena byla z tech vernejch s uzlama)
razorblade Gratulace!!
Panenka Ta kosile je bozi!
razorblade gratuluju!
Panenka super košile
Lama_z_Lana Magráta Díky. Hned jsem ji dneska vyvětrala a dostala hned po ránu dvě pochvaly od kolegů v práci. A je mi fakt příjemná, mám radost!![]()
Panenka Pěkná košile :-). Kupovala jsi ji on-line?
999 Ne-e. Sice jsem si ji vybrala na internetu, ale byla jsem si ji zkusit a koupila na pobočce Na Příkopech. Já se (se svou postavou) moc s nákupama oblečení přes internet nekamarádím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje