brrr Mečíky milovala moje babička, měla jich plnou zahradu
Dnes pro mě mají trochu smutnou příchuť, zemřela právě když kvetly...
Co jste si dnes koupili/y?
999 skvělé!
Garfie To je mi líto, zkus to brát z té druhé strany, že Ti budou připomínat prázdniny u babičky.
brrr Však já to tak beru, mečíky jsou nádherné! :-)
Edge Možná bych u té Wonderbry zkusila volnější obvod než obvykle nosíš. Je hodně pevná.
999 paráda!! šaty i vlasy
Ještě jednou všem děkuju za milé reakce, potěšily jste mě :-). Ty moje ustřižené vlasy jsou důkazem, že na některých věcech nemá cenu lpět...
999 vlasy jsou nádherné, úplně chápu ze s nima kamarádis ![]()
Garfie taky mi mečíky připomínají prázdniny u babičky, jeden soused jich měl plnou zahradu, strašně moc barev, bylo to krásný.
(Gladioly zní tak pohřebně, taky radši mečíky)
Potrefenáhusa no ale Žlutý gladioly od Radůzy ![]()
Ounz no jo, ale:
Má v ruce štítky, v pase staniol,
a z očí chtíč jí plá, když háže do neznáma
dvě křehké snítky rudých gladiol.
což je teda ale taky
(myslim samozřejmě tu původní verzi)
Potrefenáhusa jj ta původní ![]()
mockrát díky všem za rady s podprsenkou
paktofonika Ten jsem si dnes taky koupila ![]()
Jeste jsem chtela ten podobny bily s kratkym rukavem, ale i nejmensi velikost mi delala na zadech hrb. Vlastne mi k moji smule vytipovany veci vubec nesedely/neslusely. COS proste neni uplne kompatibilni s presypacima hodinama, no ![]()
999 parada, saty, vlasy a hlavne to umis nosit (ne ze by to bylo neco co ses musela naucit, proste to tam JE) S Vlasama souhlasim, ja to mela pred mesicem mega kratky a uz me to zase svrbi
999 Vypadáš skvěle ![]()
Chtela jsem si za odmenu koupit ty uzlikovy kolektivni saty a meli uz jen 34![]()
Tak jsem si koupila dvoje jiny. Do Phy se mnou jeli nasi, tak museli pretrpet navstevu COSu a mati mi aspon delala porotu. Kdyz jsem se nemohla rozhodnout mezi dvouma, tak mi ty druhy koupila za odmenu. :)) Ty cerny si pak vezmu na promoci, vyplnila jsem je vic, nez modelka, a troufam si tvrdit, ze jim to svedci vic. :D Ty cerveny mam nastesti delsi, nez modelka, zhruba do puli kolen.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje