RoSa
to je ještě horší, jsem zcela mimo šachovnici
.
V klidu to nastuduju a důkladně se přeměřím. ![]()
RoSa
to je ještě horší, jsem zcela mimo šachovnici
.
V klidu to nastuduju a důkladně se přeměřím. ![]()
0zero7 jee tenhle střih se mi taky hodně líbí a jednu i mám, akorát musím hodně ladit velikost páč mi nesmí udělat takovej ten "hrb" přepůlením, mně se to stane hodně snadno:-(
viktorka_od splavu To je přímo vědecké vysvětlení
. Takže, kdybych měla užší hrudník, byla by má áčka vlastně béčka
.
no presne, i jak pise paktofonika 65D = 75B, takze kdybych mela obvod 80 tak mam kosicek D, ale protoze mam 65 tak mam E/F. Vizualne zalezi i na plnosti a tvaru myslim, jak se to tam vsechno vleze a tak, no rocket science to je ![]()
viktorka_od splavu Tak alespoň nějaká dobrá vyhlídka, když jinak to zvyšující se číslo zas tak pozitivně nevidím.
0zero7 Ta druhá je super ale balconette strih mi vôbec nesedí. :(
a co kupujes?
whiskas jojo, já se snažím na všem hledat to pozitivní (jinak jsem celoživotní pesimista:-)
viktorka_od splavu Ty, pesimistka? Nevěřím
.
whiskas já tomu říkám realismus, ale muž tvrdí že jsem strašná. teda strašná pesimistka
jenže já to tak mám schválně - pesimista totiž může být jedině příjemně překvapen![]()
viktorka_od splavu Že? Já si o sobě také myslím, že jsem realistka :-D, byť hodně říznutá pesimistkou.
whiskas no ale má to samé výhody, že?:-)
viktorka_od splavu Tak každopádně, mohu být maximálně mile překvapena
.
0zero7 Skôr niečo ako toto.

koupila jsem si tohle. mám to pár dní, ale zatím mi připadá, že to není vůbec špatný. máte někdo zkušenosti s tou značkou? třeba ohledně složení, jestli nepoužívají nějaké bordely (ve složkách se vůbec nevyznám).

999 ta plisovaná sukně je krásná, sluší ti to komplet i s teniskama... já jsem se díky tobě v e-shopu dopracovala k černý, ale pak jsem si to rozmyslela, ptž sukně vůbec nenosím (buď kalhoty nebo šaty)... ale vrtá mi to v hlavě pořád ![]()
Tulipe super nákup... jak jsou dlouhý ty první šaty?... mám 170 cm a potřebuju, aby mi byly aspoň kousek pod kolena
andulka01 já mám ty kolektivní kokony s rukávama a delším zadním dílem a musím potvrdit to, co říká paktofonika , že v nich sotva dýchám (75 D)... tak mám docela strach něco objednat po tom, co tady čtu o nových kolekcích
Edge No ale zase na obranu šiat, mam o 5kg viac ako keď som ich kupovala. Ale tie čierne vlnené (zo starej kolekcie) mi boli aj sú voľnejšie. Tohtoročné som neskúšala lebo som uznala že bez rukávov v nich vyzerám blbo.
A snívalo sa mi že som si v Cos kúpila 30 šiat a všetky mi krásne sedeli :D
když už tady řešíte ty podprsenky, potřebuju poradit, kde bych sehnala nějakou černou krajkovou, která má na zádech ramínka do tvaru Y, asi jako na prvním obrázku, ale subtilnější, a košíčky, jako jsou na druhém

paktofonika mám podobnej sen, ale je o tom, že jsem v jejich prodejně se zlatou kreditkou :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.