0zero7 řekla bych, že máš hodně pevný tělo celkově a že bys možná mohla mít spíš 65F nebo tak něco... já musím mít obvod hodně napevno. předtím jsem v pohodě nosila klasickou 75B
pak vylepšila na 70C no a i když jsem se "zvětšila" tak obvod mi zůstal stejnej. a jsem vyšší a celkově prostě i tu samou velikost mám na "větším" těle.. ta tvá slečna na foto zas vypadá docela drobná, s útlýma ramínkama a bez boků, tak to pak holt pěkně "prodá":D
Co jste si dnes koupili/y?
Zarinya Děkuji, oboje se mi moc líbí
. Doufám, že je někdy ukážeš v outfitech. ![]()
paktofonika D jsou malá prsa? ![]()
whiskas 65D =75 B takže áno, sú to malé prsia.
0zero7 Ta druhá je super ale balconette strih mi vôbec nesedí. :(
paktofonika Jo to jsou tedy B? Jsem z toho číslování jelen. Když slyším D? Představím si poměrně velká prsa, např. jako má 0zero7
.
whiskas No tak nabudúce napíšem rovno že B ![]()
whiskas no vždycky je to v závislosti na obvodu. když si představíš, jakoby košíček podprsenky byl kužel. základna je daná číslem obvodu a výška vrcholu tím písmenem. pak 60D a 80D je velký rozdíl v objemu co se do kuželu vejde:P (a ne v reálu to asi takhle přesně na cm není, ale orientačně si to takhle vysvětluju)
whiskas dekuju.:-)uvidime,ja se jen tak cvicne cvakla,ale zdaji se mi hezci na zivo.
viktorka_od splavu To je přímo vědecké vysvětlení
. Takže, kdybych měla užší hrudník, byla by má áčka vlastně béčka
.
whiskas
:P
RoSa Kdysi jsem na to už koukala a nějak mi to nevychází. Kupuji si 75 A, nebo 70 B, podle značky, ale tabulka praví 70 C :-D.
whiskas ono se v těch tabulkách většinou počítá se špekama:-) tzn pokud naměříš metrem obvod 72 a tabulka ti naporučí koupit 65 nebo 70, tak záleží hodně na tom, jestli kdybys ten metr utáhla, tak se zaboří a dá se stáhnout na těch 65 silou,nebo jsi prostě na žebrech a 72 JE 72 a šlus:-) proto já můžu mít furt 70, při obvodu 72 před dvěma lety a teď nevim, neměřila jsem se, ale přibrala a košíček mám o dvě čísla větší:-)
viktorka_od splavu Hele, ale to máš pořád pozitivní, když přibereš a máš najednou ňadra dmoucí
. Mně vždy naroste vše ostatní, jen na hrudníku žádná změna.
whiskas to přišlo až věkem.
viktorka_od splavu No, věk máme dost podobný, tak je u mě nějaká chybka v nastavení. ![]()
whiskas u mě byla "chybka v nastavení" do loni, tak uvidíš, nech se překvapit:P
viktorka_od splavu no mam jednu triumph moc hezkou 65 E a je mi tak tak teda. Mela bych to jeste vykoumat. Zkousela jsem i v nejakym spesl obchode kde maj fakt uplne vsechno, akorat ty velikosti tam maji na muj vkus strih, ktery prilis zakryva, to se mi nelibi na tele. Je fakt, ze lepsi je pevnej obvod, nebe a dudy rozdil (pardon). Ja mam drobnou kostru, ale vystrcenej kulatej zadek a prsa, tak to prave zakryty vypada blbe na te male vysce atd, kalhotky brazilskej strih nizky a podprsenka nejlip vypada spis vykrojena, musi drzet teda.
Ta slecna boky moc nema no, ja mam daleko vetsi rozdil. RE pevna, no spravili se mi nohy celkem, protoze nemuzu ted cvicit horni polovinu tela, tak je to samej leg day, mam pneumatiku jeste trochu, ale dela se na tom. Rodil pas a boky mam 30 cm, ona ma min. umi to super prodat, je moc hezka a sexy.
JO a kdyz jsme u tech podprsenek (mela bych s tim do jinyho vlakna, sakrys) tak mam asi 4 nebo 5 techto, dokud jsem nevyzkousela tak bych nerekla, ze to bude fajn pradlo, drzi paradne, jsou super do vystrivu nebo do kosile a vypadaji hezky. CK to je

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje