Bledule Super šaty, neviem sa dočkať na fotku v outfitovom vlákne ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Šaty a pásek

nellielovett To je pekný nakup. Mne sú šaty bohužiaľ veľké ![]()
paktofonika já si je měla tenkrát vzít v zelené, ale černá je taky dobrá.![]()
Edit.: a já zas chválím objektiv, spokojená?
nellielovett Veľmi :) Kupovala som použitý a pán mal ešte aj iné, neviem či sa u neho ešte nezastavím.
Bledule podle mě je v lindexu všechno na větší lidi, hlavně ta jejich "dražší" řada, teď si nemůžu vzpomenout na název. dlouhé pasy, dlouhé střihy.
Jiná Realita Aspoň mám šanci někdy něco koupit. ![]()
nellielovett Pasek jsem mela rano v kosiku, nez jsem vyresila hadku decek, byl pryc!![]()
Luna promiň ![]()
nellielovett
to neva, tesim se na fotky, saty jsou taky nadherny!![]()
nellielovett Pasek jsem mela rano v kosiku, nez jsem vyresila hadku decek, byl pryc!
krucifix! už jsem ho prošvihla podruhé![]()
Když jsme u toho Lindexu, v eshopu i prodejnách už mají zase 25% slevu na slevy (kód finalsale1830), jestli si tam někdo na něco myslíte...
Objednala jsem si tam teďka jednoduchý žlutý šaty bez rukávů a malou crossbody kabelku, jsem nikdy žlutou nenosila a letos už jsem si koupila kulicha a dvoje šaty, ezo kamarádka mi tuhle říkala, že letošní rok je rokem velkých změn, tak asi proto!

Karoleena ty saty jsou pekne
ja zase mam uz dva roky zlutou kabelku a letos jsem ji nemela, letos to asi bude beze zmen
Arket košili

A dvoje kožené HM baleríny

Krehutka pěkný nákup, ta košile ![]()
Krehutka hezký nákup
Čekám na dodání a jsem zvědavá, jak to bude vypadat v reálu.

moninika ty bily saty jsem videla v Ostrave na jedne pani a byly bozi! Nestihla jsem se ji uz zeptat odkud je ma:)
moninika ta kors je poměrně nehezká inspirace luggage od celine, řekla bych. (Nic proti kors nemám, ale zrovna tahle za mě ne)
Krehutka Super baleriny. Už si ich skúšala?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje