RoSa ale já právě nějak po zvětšení prsou ani netoužím. v hm jsem si koupila pěkné kalhotky, ale bohužel jsem k nim nekoupila podprsenku - tam mají push up asi úplně všechny
já se s tím molitanem kdekoli prostě necítím dobře.
Co jste si dnes koupili/y?
a přiznávám, hlavně pro Mutziputzi , že třeba tahle wonderbra se mi vyloženě líbí celá, přijde mi to jako pěkné prádlo. nicméně, sexy prádlu fakt nerozumím a nejsem jeho arbitrem ![]()

Jiná Realita když já myslím že nejvíc sexy je žádné prádlo:-) a čím víc pevné a tuhé to je, tím hůř. vyjma nějakých specialit:-)
Jiná Realita ja taky nosim podprsenky akorat krajkovy a nevycpany, molitany nemam rada...
Jiná Realita Moc materialu porad, kdyz uz bez raminek tak treba takhle

Mutziputzi no to je akorát pro tebe:-) jinak i na té fotce je vidět jak to táhne prsa dolu, což si ne každá může dovolit ještě podporovat:P
push-up myslím nebýval původně molitan, to není to samý.
viktorka_od splavu Netahne podle me, ale neni to holt na prirodni petky...ty usaty obrnenci ale taky ne![]()
paktofonika super.Daj potom nejakú kombináciu s nimi nech sa inšpirujem ;)
Mutziputzi jo tak to nevím, s pětkama nemám žádnou zkušenost vyjma těch ze školy
ale v době přírodních dvojek jsem v těchhle pseudobezramínkových vypadala přesně takhle blbě
Mutziputzi si tam muzu dat rovnou sirokou celenku do vlasu, to tak akorat u me bude sedet.![]()
Luna Hele ja vam ty mantinely neberu, noste noste
))
Luna no ty to myslím nemusíš vůbec řešit, ne? závidím hrozně!
Mutziputzi mantinely moc nenosim, ale libi se mi nektery strihy, mam z M&S jedny, co zvyrazni hrudni kosticky.
a udelaji ze me vetsiho chlapce, to me bavi.
Ale to je spis na priznani.
Luna Hrudni kosti mam ze by se na me anatomie dala ucit, prijde by to taky epesni![]()
Šaty, tričko, ale v rezavé barvě a kalhoty do lesa.

Bledule saty vypadaji krasne, odkud?
baltik Z Lindexu, ale brala jsem úplně poslední a už je nemají ani na netu. Jsou tenké riflové a takhle se nelesknou.
Možná ještě někde v prodejnách budou.
Bledule ja si je zkousela a mela jsem strasne obrovsky vystrih a vubec mi divne sedely
Lilly_Ku skvělá lampa
Candance Ten výstřih, to máš pravdu, budu muset koupit patentku, ale já mám větší prsa, tak mi to tak neplandalo a ni pas nemám vysoko jako u jiných šatů tohoto typu. Asi jsou na větší lidi.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje