SunEclipse to ke krasna sukne :)
Co jste si dnes koupili/y?
Edge zrovna jsem si dnes říkala, že bych je doporučila i tady vévodkyni
protože ta, co má, není to pravé ořechové.
Ja teda nevidim nic spatnyho? Mne teda naopak ty tady oblibeny samodrz wonderbra i intimissimi straslive deformujou telo, ty ja nemuzu, radsi nic, nez tyhle polstrovany narazniky![]()
Mutziputzi podle mě jí to prsa rozpláclo a odtáhlo do strana nad nimi ještě navíc vytvořilo takový předěl. mně tohle dělají všechny bezramínkové, kromě wonderbry. navíc kloužou dolů, když zvednu ruce.
Jiná Realita Ja bez raminek nosim jedine bandeau pasy nebo jak se tomu rika, tyhlety wonderbra mi prijdou strasne neesteticky
Mutziputzi vždyť nejsou vidět ![]()
Mutziputzi a jak nosíš bandeau pod něco, co má výstřih?
Jiná Realita mne se nelibi, no kdyby mely bejt videt, shodim to radsi v predsini![]()
to je asi u každýho těla jiný, kus od kusu... mně např. ta Wonderbra nahoře trčí jak krovky
Jiná Realita Ja asi zadnej tak hlubokej nemam...pripadne bych nevzala nic
RoSa jojo, mne taky
já myslím, že to záleží na velikosti prsou - já je nemám, tudíž efekt, který vyrobí běžná strapless, je děsný. pokud někdo má umělá nebo přírodně objemná, jednak ji ani asi nepotřebuje, druhak i v té běžné vypadá normálně. push up třeba nenosím a nesnáším, ale wonderbra není nějak vycpaná, akorát má ty "ručičky".
Jiná Realita krovky, rucicky, usi..no ujete to vypada
...lec samozrejme ucel sveti prostredky![]()
Mutziputzi tak nejlepší je samozřejmě nic, ale nevím jestli je to pro vévodkyni společensky přijatelné![]()
to mi připomíná, že jsem si pořídila tu wonderbru, která je fakt geniální, mně sedí a nic nikde netrčí.. akorát nemám žádnej kus oděvu na denní nošení kde bych ji využila![]()
Ne uplne koupila, spis dostala, ale mam fakt radost. Je to lampa ze staryho ceskyho zvetsovaku na fotky.

Jiná Realita náhodou... já mám jednu povedenou pushupku z háemka, ta má ty vycpávky nějak z boku/v podpaží, a hrne to všechno dopředu... možná bys to měla přehodnotit a někdy zkusit, třeba by ti tam taky něco nahrnula ![]()
Jiná Realita Kedysi som skúšala samodržiacu od Wonderbry (nie tú ultimate strapless ale inú) a vyzeralo to divne, našťastie mám malé prsia a v lete sa zaobídem bez podprsenky ale čo budem robiť až to nebude možné neviem.
Luna já je mám ze zootu, je to wonderbra ultimate strapless
Jiná Realita ale ty šaty jsou luxusní
999 tenhle výstřih mám moc ráda a to, co jsi o něm napsala, říkají většinou muži... líbí se mi, jak v něm ženy vypadají křehce a jak zvýrazní klíční kosti
tenhle typ vystrihu a k tomu idealne mala prsa a 3/4 rukav, to je nejvic. A Megan je krasna.
Lilly_Ku dobrá lampa!
Lilly_Ku proste Berlin ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje