Kúpila som si divnotopánky ![]()

Kúpila som si divnotopánky ![]()

pecka Niesú divné. Sú to slingback, nieje to z fotky poznať. :)
paktofonika no u nás tam viseli vo všetkých farbách a veľkostiach a jedine ja som ich skúšala a napokon i kúpila.Tvoje zelené mali len vo veľkosti 35 a 36,no predtým som ich v predajni ani nevidela.
pecka Počkaj, to sú tie moje? Čierne by sa mi hodili ale povedala som si že skúsim pozrieť niekde kožené. Vagabond má podobné ale sú semišové a na jeseň by som radšej hladkú kožu.
paktofonika nie,to nie sú tie tvoje.Tieto sú uzatvorené,za 5€ sa vynosia.
Edit:sú kožené
pecka vypadají dobře, jaký mají podpatek? díky![]()
Magráta sú to tieto topánky
pecka hezký boty
Edge ale už nejsou. Sakra.
Edge vďaka.Uvidime,aké budú pohodlné,keďže je to supertenké.
Fakirka u nás v obchode ich mali vo všetkých veľkostiach i farbach
pecka já jsem si od nich jedny špičatý baleríny kupovala a vždycky se hrozně rychle ochodila (spíš sežvejkala) ta zadní část nad patou
já jsem si dneska koupila podobné Vagabondy ![]()

a ještě bezramínkové podprsenky, moc hezky sedí

Edge Je, ty se prosim kupujou kde? Zrovna budu potrebovat tento typ.![]()
pecka Topánky kúpené ![]()
![]()
Edge zrovna jsem si dnes říkala, že bych je doporučila i tady vévodkyni
protože ta, co má, není to pravé ořechové.
Jiná Realita Ale ty šaty jsou krásný :-).
999 no o tom žádná, hlavně si očividně oblíbila ten střih výstřihu (taky ho mám oblíbený, ale blbě se shání).
Jiná Realita Ten výstřih je hodně ženský prvek...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.