viktorka_od splavu Já chci taky takový vlasy!
... sluší Ti to moc! ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu souhlasím s tím, že je to krásný. Ale tuším, že denní realita bude krapet jiná. Hlavně to denně nežehlete, to ty vlasy nedaj.
Dalia tys mela uzasny vlasy a zase je mit budes
Catherinne tohle doma nedocilim ani s zehlickou, nicmene parni by daly, to neni problem. ten kadernik ji ma, zkouselas? ja budu mozna zehlit zase v zime, ve vedru to fakt nedavam, max konce jako dnes
btw mi bylo jasny proc mi to tentokrat chtel rovnat-hned jak jsem citila jak to vzadu na krku dostrihuje, proste je to hodne kratky (zadani bylo, jak jinak, “stejne jako minule”![]()
viktorka_od splavu Ale jo, rostou a jsou hustější než dřív. Jen ta délka mě štve. Roky jsem měla dlouhé a v těch krátkých se sama sobě nelíbím. Tak za rok už to snad bude o něčem jiném. ![]()

Krásný svetr!
Stará Stanová Kůže Ten se ti povedl, skvělá barva. ![]()
viktorka_od splavu Parní žehlička fakt neničí vlasy? To by byla potěšující zpráva.
@Miru, @whiskas
děkuji za pochvaly, za 1/3 původní ceny, no nekup to. ![]()
Obyč triko a top z háemka, no a když se v jejich eshopu najednou zjevily do té doby vyprodaný baleríny co si objednala paktofonika v červené barvě a mé velikosti, tak nešlo jinak, no snad dorazí a budou mi sedět. :)

Karoleena Pěkný nákup a už máš doma ty provazový sandály? Potkala jsem v nich na dovolené jednu japonku....
tina V trackingu České pošty od rána svítí Doručování zásilky, snad doručovatel překvapí a skutečně s těma sandálama i dneska přijede, přestože je vedro, páteček a tak! Jsem napnutá. :)
Karoleena až je otestuješ, dej vědět, jestli stojí za to. Přišly mi zajímavý.
Karoleena No tie červené som zvažovala ale na mňa je to príliš ostrá farba. Vzala som pudrové tie sa budú hodiť ku všetkému. Ja pevne dúfam že mi bude sedieť číslo.
Ináč dnes mi prišiel ReKanken, som asi posledný človek na svete čo ho ešte nemal, už je asi ohraný trapný a celkovo aj out ale ja mám z neho hroznú radosť. :D
paktofonika Ty baleriny s masli jsou HM? Ja je tam nemuzu nikde najit.
paktofonika Díky! Voni jsou ve slevách, tam sem se zvlášť nekoukla. Asi vezmu ty černý, do práce se budou hodit. A na kole se v nich taky dá jezdit ![]()
Lama_z_Lana Však som ti písala že sú za dobrú cenu a ty nič :D
paktofonika No jsem marná trošičku
Ale už jsou na cestě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje