Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Fakirka
2223 příspěvků moje polička 27. července 2018 18:31
Reakce na Karoleena:

Obyč triko a top z háemka, no a když se v jejich eshopu najednou zjevily do té doby vyprodaný baleríny co si objednala paktofonika v červené barvě a mé velikosti, tak nešlo jinak, no snad dorazí a budou mi sedět. :)

​Tak teda dík Objednala jsem si je v černé. A k tomu khaki šaty bez rukávů....

Zase ztrácím.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 27. července 2018 19:50

Blahorecim blackviolet za seznámení s kasmirem od Erica Bomparda a Markt No. 5 (Bratislavcanum známým jako Anatomia shoes) 

Tenhle kardigan je ve skutečnosti víc do tyrkysova. 

Offline viktorka_od splavu
48920 příspěvků moje polička 27. července 2018 22:53

Karoleena tak kfyz to nechces v pondeli tak nic. jinak ja nic nevymyslim, neni duvod. volam vedouci posty, pozadam o doruceni a DURAZNE (slusne) uporoznim ze v zadnym pripade neexustuje, aby “nikdo nebyl doma”. a v pondeli kam:-)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 27. července 2018 23:17

viktorka_od splavu No já volala napřed na tu lískoveckou poštu, abych zjistila, jestli tam balík vůbec je, když nezanechali ani oznámení, že. Tam mi velmi příjemná paní sdělila, že doručovatel vůbec pod ně nespadá, že to je člověk z balíkovýho depa, obstarala mi číslo a sama od sebe hned nabízela, jestli chci znovu doručit v pondělí, takže potud asi v pořádku. Jenže do toho depa jsem se pro jistotu nedovolala vůbec, i když jsem měla číslo na mobil (nedostupnej) i na pevnou (nikdo nevzal ani napodvacáté). Ale v pondělí tam volám znova, odmítám to vzdát bez boje, s tím automatickým vykládáním balíků na poště místo doručování musí někdo skoncovat!! :)

Offline RoSa
9963 příspěvků moje polička 27. července 2018 23:35

Karoleena zrovna tenhle týden jsem si byla na poště vyzvednout zásilku, protože údajně "adresát nezastižen"... dokonce měli ve sledování i nějaké GPS-souřadnice z toho neúspěšného aktu... no, byla jsem doma, ale protože to nebyl pytel 12kg-granulí, sfoukla jsem to pak vyzvednout v rámci venčení...

ale: pán na přepážce mě důrazně upozornil, že "on by si teda určitě stěžoval" (chápu, tenhle šlendrián jim přidělává práci), a dal mi tel. na "balíkáře" do Malešic (vím, že tam mi tel. nikdy nezvednou) a mail na podání stížnosti (jo, to funguje - kdysi se mi na základě takové stížnosti osobně přijel omluvit vedoucí těch balíkářů)... každopádně odkliknout GPS a zadat "nezastižen" je podle mě podvod a měl by následovat okamžitej vyhazov!

prej "nemaj lidi"... tak ať tu službu teda zrušej a přenechaj jinejm - když mi něco nejde, jdu od toho přece, ne?

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 27. července 2018 23:54

wendulka Úžasný nákup. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 28. července 2018 07:56

Nové mikádo si žádá nové brýle 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 28. července 2018 08:09

Včera twinsety,  hned ve 3 barvách.

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 28. července 2018 08:27

moninika Ten krémový a černý bych užila . Kde jsi nakupovala? 

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 28. července 2018 09:06

nellielovett Boží, zase Komono? 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 28. července 2018 09:07

whiskas včera jsem je objevila v Zaře. Ale je to trochu umělejší materiál, mně ale bude co se údržby týče vyhovovat.

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 28. července 2018 09:09

moninika Díky. Když se v Zaře zadaří, tak je to fajn. Nejsem u zdroje, ale mrknu se na web. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 28. července 2018 09:11

Luna ano 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. července 2018 09:15

moninika Ten druhý je parádny. Spodná vrstva ma krátky alebo dlhý rukáv? 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 28. července 2018 09:15

whiskas Mě to úplně vrátilo do minulosti, když jsem je tam uviděla. Naposledy jsem si ho koupila před 20 lety v Benettonu, hrozně jsem po něm tehdy toužila. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. července 2018 09:16

nellielovett Pekné sú. Ja nemám aktuálne žiadne slnečné okuliare. Asi to budem musieť napraviť. A mikádo je kde? 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 28. července 2018 09:16

paktofonika Krátký. Ale je to fakt nějaká umělotina, ale bude se dobře prát bez ztráty tvaru...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. července 2018 09:18

moninika To mi nevadí pokiaľ je to na tele príjemné. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 28. července 2018 09:27

paktofonika ty ale nosíš dioptrické ne? Ani v autě nemáš sluneční brýle?

Já teda bez brýlí neodejdu z domu. Mám jich víc, krom jedněch střídám všechny. A mikádo přidám, jak bude možnost se vyfotit v kabince, selfíčka mi nejdou.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 28. července 2018 09:31

nellielovett No nemám. Jedny som stratila a druhe zlomila ale to boli obyč. Ako odchodlávam sa kúpiť si nové dioptrické a do svojich stávajúcich si chcem dať tmavé skla pretože sú to povodne rámy zo slnečných okuliarov.