paktofonika Kde máš ty Prada?
Co jste si dnes koupili/y?
nellielovett super, uplne to s tim mikadem vidim ![]()
Fantastický nákup! Verím, že budeš spokojná. Už 5 rokov spolu s Ericom Bompardom spolunažívame. Či do kancelárie, alebo k akémukoľvek športu a iným aktuvitám v chlade a vetre.
moninika Ten prostřední twinset bych užila taky
.
whiskas Díky
. Ještě jsem zkoušela v butiku Armani u příležitosti vyzkoušení kosatcové limitky Rose d´Artist i tohle sako. Slušelo mi teda víc jak modelce, protože narozdíl od ní, mám do něj co dát
, jenže letní prémie budu mít až v zářijové výplatě
, tak jsem se nakonec musela uskrovnit a spokojit se jen s těmi svetry a botami, no
.
michaela Díky
. Abych se přiznala, já do včera vůbec neměla ponětí, kdo Eric Bompard je, jaké má ceny. Jen že má do 8.8. letní výprodeje, tak se půjdeme podívat a byla jsem maximálně překvapená, že kašmírové svetry jsou záležitosti i léta. Obzvlášť ten modrý je úplně lehoučký
. A hodí se perfektně k mým letním šatům
. A příště se asi podívám na zoubek i těm jeho šátkům a šálám
.
Odporučila by som ti počkať na ďalšiu akciu, ktorá obvykle začína 29.12., niekedy až 2.1.
Práve pri 30 - 50 % úprave ceny (počítaj radšej len s 30) je to dosť zaujímavé.
michaela Již jsem byla od blackviolet poučena, že jednu z dalších návštěv Vídně si mám naplánovat někdy na tento termín
.
![]()
:fill(ffffff)/http://static.sg.zalora.net/p/fjallraven-kanken-3745-523605-1.jpg)
paktofonika nelíbí se ti?
Ounz Ale páči ja len že som sa tak dlho odhodlávala si kúpiť kanken až som si kúpila za jeden týždeň 2ks.
Sa mi ten Weltschmerz akosi predražil.
paktofonika ten je moc peknej naživo, taky se mi libi
paktofonika jo taak to je druhej ![]()
paktofonika ten je moc peknej!
paktofonika Super nahodou, ten se neztrati.![]()
paktofonika pěknej!
paktofonika pekný ![]()
Overal

a šaty ideálne do týchto horúčav

pecka ten overal je fakt skvelej!!
Lama_z_Lana diky.Už dlhšie som ho pozerala,no nebola som si istá.Dnes som ho skúšala tretíkrát
a kúpila.Predavačka mi pri platení povedala,že v ňom vyzerám bohovsky.Videla ma,keď som sa zvŕtala pred veľkým zrkadlom pred kabínkami a rozhodovala sa,či áno alebo nie.
pecka No ty máš totiž super postavu takže sa nečudujem. ![]()
pecka Ten overal je krásnej, odkud je?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje