tina Tak Česká pošta nepřekvapila, doručovatel se neobtěžoval ani přijet a vhodit oznámení a rovnou to plesknul na poštu, v trackingu klasicky adresát nezastižen, naštěstí paní na poště kam to uložil mi ochotně nabonzovala pod který depo ten dobrý člověk spadá a vybavila mě číslem na pevnou i na mobil, takže pro boty si sice budu muset po práci zajet sama, ale tohle mě fakt tak vytáčí, že to rozhodně nenechám bez komentáře, to není zdaleka poprvé co k nám na firmu, kde pochopitelně neustále někdo je, nějak záhadně nenašli cestu. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Karoleena tak tam nejezdi! zavolej na postu a donut ho privezt to. se pro priste pouci.
viktorka_od splavu Nojo, jenže jak to jako logisticky zorganizovat, když ten muž spadá pod balíkový depo na Heršpické a vyložil to kdesi v Lískovci na poště, se kterou v podstatě nemá nic společnýho? Paní mi sama hned nabídla jestli to nechcu doručit v pondělí, no nechcu, teď volám na to depo, ale pochybuju, že i když na ně budu vřeštět sebevíc, že se ten doručovatel, kterej už vzhledem k jeho pracovním metodám nespíš leží doma u telky a má padla, zvedne, a pojede do toho Lískovce odtam vyzvednout můj balík a hodit mi ho do práce...
paktofonika máš na na svedomi
objednala som čierne cez HM aplikaciu,takže ešte 15% zľava a poštovné zdarma.Dúfam,že mi budú dobré.
paktofonika Karoleena tak se musím přiznat, že jsem baleríny s mašlí objednala taky...
Teda suše černé. Pudrové jsou krásné, ale já neumím chodit a vždycky světlé boty hned zaprasím. Jsem na ně zvědavá, za tu cenu.. ![]()
Pavlena No přesně proto jsem ty pudrový taky zavrhla. A černý jsou taky hezký, jenže tuhle mi přítel říkal, že když už si teda furt musím kupovat nějaký nový boty, jestli by aspoň nemohly být pro jednou jiný než černý... :)
Pavlena Karoleena paktofonika pecka tak doufám, že pak dáte fotku outfitového vlákna ![]()
Pavlena Taky jsem je objadnala a taky jenom černý
I když mi cukala ruka, ty pudrový jsou krásný, ale se svojí šikovností bych je mohla po dvou nošeních vyhodit...
Pavlena Taky jsem je objednala a taky jenom černý
I když mi cukala ruka, ty pudrový jsou krásný, ale se svojí šikovností bych je mohla po dvou nošeních vyhodit...
A vi se, jak sedí velikosti? Taky se mi líbí...
paktofonika nejsi posledni, kdo nejakej kanken nema... posledni jsem ja... furt vaham :D ale spis az na podzim, ted v srpnu chci hodne penez rozfofrovat na dovoleny :)
a uz jste ty baleriny nekdo mel na noze? ja mela baleriny z HM jednou a silene mi rozedrely nohy a nechtely povolit, tak furt vaham :D
razorblade Tak ja som kúpila za celkom slušnú cenu na Asos, raz za čas tam majú v akcii tie farebné. S farbou som spokojná, je I dosť menej žiarivá ako na fotkách. Ja by som ale radšej míňala na dovolenky...
razorblade Krehutka písala že mala na nohe tie z Premium rady ale bez mašle a že sú fajn tak som vychádzala z toho že to bude u tých s mašľou podobne.
razorblade mno, ja uz krvelacne boty vetsinou poznam hned po obuti.. tak prinejhorsim pojedou zpet..
Pavlena ja uz z obrazku. Ale jsou pekny.
stes Tak to ma zaujíma ako.
paktofonika léta praxe , neni to mekka kuze
stes no ale pozor,já sem si teď největší Španělskou botu ever koupila v aldo, černý špičatý placatý, z totálně měkký kůže, na na první pohled úžasný, ale mají tak blbou geometrii, že chůze v nich je peklo. Pozná se to ale až po nějaký době chůze..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje