andulka01 Já jsem kdysi měla kecky, který byly z vnitřní strany modrý a z vnější červený (nebo naopak, už fakt nevim), takže obě stejný, ale z boku to nebylo nutně vidět. A jednou takhle stojím někde na ulici a slyším "hele, ta holka má každou botu jinou, haha".
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika Achjooo, ty baleríny jsou fakt hezký, já už se pomalu smiřuju s tím, že ty červený nikdy neuvidím. :( První objednávku z minulýho týdne mi den nato zrušili, různý velikosti se ale na eshopu pořád ještě objevovaly a mizely, takže jsem to průběžně kontrolovala a předevčírem učinila druhej pokus, no a zatím teda ještě furt neexpedovali, obávám se, že to bude spíš druhý storno...
Dnes mi doručili HM baleríny a sú super.Najmä ma teší,že mi sedí veľkosť
paktofonika ďakujem za tip!
Mně ještě ani nenapsali, že odesílají
Jen potvrzení objednávky. O víkendu. Vždycky to tak trvá? Baleríny zatím nepotřebuju, ale mám tam ještě taky šaty... Kde může být problém?
Edit: no koukám, že nás to to řeší víc. Mně se asi peníze strhly, protože muž pravil, co že jsem zase nakupovala![]()
Karoleena Mne takto zrušili objednávku 2x v zime. Objednala som kašmírovy rolák, po týždni storno a druhýkrát takisto. A dajú vedieť až po dlhej dobe. No HM proste.
paktofonika Podle mě asi jedinej eshop, kterej naprosto nezvládá aktualizaci skutečnýho stavu skladových zásob, se totiž přiznám, že jsem dokonce kvůli těm balerínám volala i na jejich infolinku. :D Když se tam totiž ta moje velikost vrátila poprvé, nešla přidat do košíku, tak jsem je hned šla proaktivně telefonicky vyprudit a slečna mi říká počkejte, já se podívám tady k nám do systému, no jo, boty vám nejdou přidat do košíku, protože už nejsou, já tu u nich vidím nulu... Proč tu nulu teda rovnou nevidíme všichni hned, to mi je záhadou.![]()
Cervene H&M baleriny ![]()
Chtela jsem pudrove, ale uz nemeli skoro zadnou velikost, cervene meli ve vsech velikostech.
Fakirka mne nik nic nenapisal,len mi dnes rano volal kurier,ze mi vezie balicek.Az potom som si pozrela mail a mala som info od DPD.Od HM absolutne nic.No hlavne,ze su topanky doma.
Vsetkym cakajucim drzim palce,nech maju svoje objednavky co najskor doma.
pecka ja jsem ted koukla do aplikace...a uz mam objednavku normalne v doprave! Ale mail neprisel.. asi setrej na emailech![]()
Dlhé šaty, jednoduchý krásny strih s holým chrbtom, v ktorých mi bude fantasticky aj v týchto horúčavách. Vyvetrám ich už o týždeň na garden svadbe. A potom na dovolenke.
paktofonika Nepřekáží ty mašle při chůzi? Mám pocit, že bych si jimi při chůzi pořád brnkala o druhou nohu a zbláznila se z toho ![]()
711990 Hmmm..tak jsem si zvládla stáhnout aplikaci
a mám ta furt jen vyřizuje se. Chjo.
Lilly_Ku Lampa boziiiiii! Chlapek na tve fotce na stene vypada jak jeden muj kamos!!! HA!
Lama_z_Lana to jsou teda v HaeMku na Lamu zly!
milacka Uvidíme je?
Šaty, včera přišly. Tímto díky za inspiraci, protože jsou parádní

Konečně zase jízdenky do Berlína ![]()
Noren Jezdíš tam vlakem? My s manželem o tom pořád mluvíme a nakonec vždycky sedneme do auta...
999 Jezdím busem, vlakem jsem zatím nejela. Není to daleko, takže v pohodě, ale vlak bude asi pohodlnější.
milacka Uvidíme je?
Nemám produktovú fotku, len, ak sa odfotím ja. Z iPhone sa mi sem raz podarilo niečo vložiť, ale zasa robím niečo zle a nejde mi to. Ak mi niekto poradí, nemám problém odfotiť sa a vložiť sem svoje foto.
Amy_Mee skvělý nákup (asi mi uniklo, odkud jsou?)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje