whiskas ale má podšívku!!!
Co jste si dnes koupili/y?
RoSa
a to se počítá. Pěkná je :-), omrknu ji.
whiskas mne se libi s tim kratkym uchem pres rameno nebo v te ruce, to dlouhe ucho nee
a tu ruzovo-sedo-bezovou z puvodniho obrazku uz nemaji? nebo to je ta bezova jen v jinem svetle?
Dnes mi doručili HM baleríny a sú super.Najmä ma teší,že mi sedí veľkosť
paktofonika ďakujem za tip!
pecka No ja nemam šťastie. Už tu malo byt včera a nič.
HM zák.servis stojí za..
paktofonika U mě taky nic
A pořád mi to visí v nezaúčtovanejch transakcích, tak asi čekaj na prachy nebo nevim.
Lama_z_Lana U mňa bol problém s adresou. 2.min po objednaní som volala na zák.servis že mám zlú adresu, oni mi potom 2x volali a písali mail že všetko zmenili a tipni si kam to poslali
paktofonika To jsou matláci. No já budu hlavně příští týden od středy mimo uvedenou adresu, jsem nepočítala že to budou doručovat dva týdny pomalu. No eshopy jsou pro mě prostě zlo ![]()
Lama_z_Lana No HM určite. A teraz už viem že aj Asos. Zlatá Zara fakt.
paktofonika No hlavně při ceně toho poštovnýho mě ten HM "servis" fakt štve.
paktofonika Lama_z_Lana asi som mala šťastie.Objednala som v piatok 27.7.,dnes došli.Ako info z HM žiadna,až dnes po doručení DPD som si našla email z DPD,že mi to dnes doručia.Ja dom objednala cez aplikáciu,takže som mala extra 15% dole a poštovné zdarma.
Ani s ASOS som nikdy nemala problém,všetko som do týždňa mala doma.
pecka Hmm, hmm. Jsem taky objednávala v pátek a nic. Tak sad se to pohne.
Lama_z_Lana Mne napísali 24.7 že your order is on the way ![]()
baltik To dlouhé ucho bych pravděpodobně stejně nepoužívala.
Myslím, že je to ta samá, jen jinak nasvícená. Ovšem stejně se budu koukat spíše po černé.
paktofonika No to potěš teda! Tak to si je asi příští pátek ke cocoonum na "výlet" nevezmu ![]()
Lama_z_Lana :D Ale na mňa sa poslednú dobu lepí nešťastie takže je možné že tebe prídu skôr. A to ja by som toho šťastia potrebovala až až teraz.
paktofonika No že bych já byla zrovna dítě štěstěny, to se říct nedá ![]()
Ale jestli jsou takovou dobu na cestě, tak je to fakt divný
A počkej si na dodávku z COS, v růžovejch šatech bude štěstí
Lama_z_Lana Akurát píšem že som ich vzdala, vzala som miesto nich tieto.
Lama_z_Lana Včera jsem si na tebe vzpomněla, šla jsem kolem obchodu Tiger a všude samá lama
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje