paktofonika Ty jsou super! Já si je zkoušela v té proužkované verzi, ale i ta nejmenší velikost mi strašně odstávala za krkem a celkově mi moc neseděly, což mě dost štve.
999
My jsme všude!
paktofonika Ty jsou super! Já si je zkoušela v té proužkované verzi, ale i ta nejmenší velikost mi strašně odstávala za krkem a celkově mi moc neseděly, což mě dost štve.
999
My jsme všude!
Lama_z_Lana No mne trochu odstávaly tiež ale najmenej zo všetkých, ja som potom doma búchala čelom o stenu že som ich nevzala, v obchode ich nemali tak možno ich objednám. No a tie modré budú super na jeseň k skinny a teniskám. Jo už ako keby som to videla :D
paktofonika Dobře jsi udělala, byly by ti velký. Včera jsem si je zkusila, mají pěkný široký lodičkový výstřih, ale padal by ti z ramen. Nesedělo to ani mně a to mám ramena k postavě docela velká. A tyhle modrý jsou super, zkoušela si je ségra.
paktofonika Myslím, že do tvýho stylu to dobře zapadne ![]()
Já si pořád myslím na ty černý s cípama na zádech, ale asi je nemám kam nosit ![]()
Budu přístí týden v Praze, tak si snad ze srandy ty růžový vyzkouším. To bude pěkný prasátko
Já tyhle výrazný barvy nemůžu vůbec nosti.
999 Ďakujem za potvrdenie. Ono mi dnes priateľ priznal že sú dosť dlhé takže tak no. Chcela som jedny z novej kolekcie ale ešte ju asi v obchode nemajú.
Lama_z_Lana jaky cerny s cipama?
711990 Tyhle

Lama_z_Lana ty jsou ale! jen teda v obchode sem si jich vubec nevsimla...
Ja som chcela tieto a nemali ani jedny :/
711990 No já jsem si je zkušela v Holandsku, ale chtěla jsem počkat, jstli náááhodo nebudou ve slevách. Nebyly
No a teď mi budou zas hlodat, sama sobě jsem se v nich i líbíla.
paktofonika Joo, ty první jsou super, jen ta barva mi nesedí.
Ty černý...zkoušela jsem si je ve verzi bez rukávů v bílé barvě a byl to teda divnej hadr - látka dost průsvitná a ta aplikace je docela těžká, tak to tak divně visí, nic moc no.
Lama_z_Lana Aha, no tak vidíš nakoniec dobre že ich nemali. Na tých prvých sa mi tá šedá práve páči. Ja som zvedavá na tie modré čo to bude. A hlavne som zvedavá na to či mi dnes prídu baleríny :D
paktofonika ty modrý jsou moc hezký, já si je loni nechala ujít v černé, což mně mrzí. Tobě budou určitě slušet.
nellielovett No ja som vtedy takisto zaváhala. Snáď ešte budú.
paktofonika ty modrý jsou moc hezký, já si je loni nechala ujít v černé, což mně mrzí. Tobě budou určitě slušet.
ja ty cerny koupila v cervnu ve vyprodeji za 35eur.![]()
Mně před chvílí dorazily baleríny s mašlí z HM a vypadají skvěle. A po vyzkoušení se zdají i pohodlné, mám z nich radost :)
Lama_z_Lana Tak prišli. Sú super som rada že som objednala o číslo väčšie. Síce som sa musela trepať s gigantickým balíkom cez mesto a skoro som pošla od tepla ale stalo to za to.

paktofonika teda ty jsou krasny! budes je nosit takhle?:-)
paktofonika teda... sry... taková asociace ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.