Včera úzké plátěné kalhoty krásně hořčicové barvy.
Dneska

Tyhle, ale stříbrné

Včera úzké plátěné kalhoty krásně hořčicové barvy.
Dneska

Tyhle, ale stříbrné

paktofonika super,dobre si kúpila poradila
tak už len Lama_z_Lana musí podať správu,že ich má
Lama_z_Lana Urputné ladění? ![]()
pecka No já nevím, kde je problém. Potvrzení objednávky mi na mejl přišlo, ale ty peníze se furt nechtěji strhnout. To se mi nikdy nestalo toto nebo že by to tak dlouho trvalo.
brrr Přesně! Hnedka se mi to vybavilo.
Lama_z_Lana
to neee, ale s cernyma proc ne
viktorka_od splavu Mě už to párkrát napadlo, mám 2x dva stejný a různobarevný páry TOMSek. Ale jsem konzerva, no ![]()
Lama_z_Lana no ja je mela vcera v kosiku a nemohla se rozhodnou ktery. su pitoma, mela jsem vzit oboje:-) vysla bych si v nich aspon jednou protoze videt jak by se na to tvaril muj muz to by vazne stalo za to!
Lama_z_Lana ts já sem chodila ve věku okolo 17 v keckách od bati, jedna modrá a druhá červená, punk neasi ![]()
Ounz No právě ![]()
paktofonika jů, ty jsou fakt pěkný.
Lama_z_Lana penize se strhavaj az ve chvili, kdy je balik v preprave. Do te doby je castka jen blokovana. Ma to tak hodne eshopu.
711990 OK, díky
Já mám právě zkušenost, že mi zboží e eshopů odeslali až po stržení z účtu.
Jsem si měla spíš objednat důchodky, ty by se ke mně vzhledem k mojí oblibě "e-věcí" hodily víc
Lama_z_Lana :D
Lama_z_Lana Na sportovní akce nosím rozdílně barevný tenisky. Ostře zelenou a ostře růžovou, model stejný. Prostě nám do obchodu posílali vzorky velikosti 38, u modelů několik barev, leč vždy jen jednu z páru. A tady se náhodou trefili, že u stejného modelu byla levá a pravá, jen teda ty barvy, no :-)
andulka01 sak to bylo jednu dobu u vrcholovych sportovcu moderni, ne? Vzpominam si minimalne na atletiku a fotbal.
Mam podobne šaty.
andulka01 ja tak někdy nosím na jaře a na podzim kompresní podkolenky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.