razorblade To znie tak, že je Zamiokulkas tá správna rastlina pre mňa :D A veľmi sa mi páči (videla som u jinx ) Monstera.
Asi mi chcípne žumen na přelití. Manžel dostal povel zalívat kytky, když jsem tu týden nebyla, a vzal to důkladně. Teď je kytka taková unavená, schlíplá a opadává, což mě štve, protože bývala krásně bujná.
Abych teda nebyla jen OT, sice ne dneska, ale nedávno:

Lamicka Oboji super
Shalimar budu tez potrebovat doplnit.
nellielovett Přesně takhle mi spadla sáňka taky. S účesem jsem spokojená, uvidím, co zítra, až si ho prohrábnu ![]()
P.S.: Opava zas není úplné maloměsto, to se musím ohradit.
paktofonika mne se monstera taky libi, ale vic ve vaze a blbe se to shani, skoro nikde ji nemaji. Ale objednavaji mi ho tady floristprague
Kokoska to je jak u nas :D matka, kdyz se vratila z dvoutydenni dovolene, prej vylejvala litry vody z orchideji, ktere otec poctive zalejval :D a jak zacaly ty vedra, tak ji zacaly chcipat na balkone fuchsie, ktery teplo fakt nemusej, a otec prej jen: to MNE sly krasne! ![]()
jinx voni kytky prej nejlip kvetou, když maj pocit, ze mozna umíraj, tak aby se stihly ještě rozmnozit...takže na ty nepeci fakt něco je ![]()
potvrzuju! mně např. kvete často jedna kytka, o který se na webu píše něco ve smyslu některým pěstitelům se poštěstí uvidět na rostlině i květ ![]()
zásadně vše zalejvám až v momentě, kdy se svěsej listy (nebo když si zrovna vzpomenu)
to jsou podnetne pestitelske tipy, dekuji za ne ![]()
PS: ale to sloní ucho jsem zkoušela už dvakrát, a vždycky to nepřežilo ![]()
jinx Tyhle fíkusy mám dva, vyšší doma, menší v práci., viz foto.Jsou fakt nenáročný a krasný. Moc nezalejvat a jsou rádi utemovaný v menším květináči. Za rok mi vyrůstají tak o 10 cm a neštěpí se. A zamiokul. je taky výborný, doma ho mám v tmavém rohu
chodbě a roste jak divý.
stes diky za info. Muj fikus zatim cajk ![]()
stes a ten muj fikus mi kdysi dole opadal, tak je asi 50 cm holy a pak spousta listu- da se to nejak napravit? pripadne urezat ten vrch a da se znovu zakorenit?
Candance Prej ano, já to teda nedělala, mně zatím oba rostou jako svíčky a listy neshazujou, ale vím, že se to tak dělá - ušmiknout a nechat pustit kořeny a je to. Já tohle dělám s palmou, která mi vyrůstá do stropu..když to proporčně přestane být cajk, uříznu, nechám ve vodě zakořenit a znovu zasadím. Mám jí už 15 let, vyrostla mi taky z nějakýho řezu a mám k vztah - přes tu ne příliš dobrou péči z mý strany u nás prostě chce být.
koupila jsem si tohle sako. a zase ho vrátím :/ je mi asi po kolena a navíc je protkané metalickým vláknem. ale mrzí mě to :( chtěla jsem ho k džínám a bílé košili...
Potkala jsem kočku v šatech podobejch těmhle. Jen neměly ty knoflky přes celou délku, ten živůtek byl bez toho a byl kratší. Úplně si vybavuju, že ej tu někdo dával, nebo ne? Asi si je stejnak nekoupím, páč za chvíli bude 15 stupnů, ale sžírá mě zvědavost, co byly zač a nemůžu se dohledat.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.