zelene.oko jsem někde četla, že kohout ty slepice trochu rovná do latě (maj dost vostrý hierarchický spory)
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa Kohouta babi má, a když za mnou běží s ostatníma slepicema, tak jsem trochu nervozní. O té složité hierarchii vím, ale přiznám se, že jsem si nikdy ničeho nevšimla, je to zajímavé. Nedavno šel v TV dokument Planeta slepic, měl by jít stáhnout.
zelene.oko jako mělou mě honil krocan, taky mám z drůbeže trochu trauma :-)
tuhle jsem viděla, jak slepice loví myši, dost vostrý
No nekúpila ale celkom ma to pobavilo. Ako čakala by som že niekde na mimibazáre sa tento absurdný kit predáva ale v Lidli? ![]()
![]()

Jako je mi jasný, že tady s tím moc nezaboduju, ale stejně
.

paktofonika Co to je???
Luna No aby si si urobila odliatok tehotenského brucha :D
paktofonika Sakra, pozdě!
Vystavila bych si to v předsíni místo jeleních parohů.
To kdo vymyslel??? Do Lidlu jsem chtěla odpoledne jít, já se tam snad budu bát vlezt.
No tyvoe ![]()
paktofonika tvl sádra s těhotenskou přirážkou :D
Luna Houby do predsiene. Nad posteľ ![]()
paktofonika ![]()
. No to by mě nenapadlo ani ve snu.
zelene.oko , Potrefenáhusa , Ounz je to okrasný druh sliepok. Moji chlapi raz špekulovali, že sliepky by sme, tak som povedala, že jedine toto.
A mám pokoj. to nechcú.
Inak taký malý kohut sa dá aspon odkopnúť, ale taký ten klasický veľký druh, to je masaker. Ja sa fakt kohutov a husí a moriakov bojím. Prídu mi nevypočitateľní a to sme všetko chovali kedysi, aj tak mám z toho rešpekt. To radšej tu kravu, kozu.,,,,,,
Janulik03 husy jsou skvělé! já jsem měla vlastní husu, a byla strašně milá, nechala se hladit, byla hebká na dotek...(a pak mi ji sežrali).
Janulik03 a nejhorší kohouti jsou vlašští. to jsou rváči hrozní.
Jiná Realita Konrád Lorenz! ![]()
Jiná Realita no a to je další dovod nechovat zvieratá na užitok. Nezožeriem, proste nie. To už naši ked mi nukali niečo z domácich zvierat a povedali napríklad, že to bola naša sliepka, to je zdravé, tak som sa rozplakala a tvrdila, že som ju osobne poznala, tak nemožem zjesť. Iba ak vajíčka, mlieko, ostrihanu vlnu,... Zjem len anonymné ![]()
Janulik03 a nejhorší kohouti jsou vlašští. to jsou rváči hrozní.
tak je všeobecne známe, že zakrsky sa chcu presadiť za každú cenu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje