barbucha "Taštička" se mi líbí, vypadá prostorně. A džíny z produktovky bych brala také. Dnes mi dorazily džíny ze Zalanda, ale bohužel jsem netrefila velikost, takže jedou zpět.
Co jste si dnes koupili/y?
Já si džíny naposled koupila no hádej kde. U cosáků
Přesně střih pro mě, jak ulitý padly, a to jsem si říkala že zrovna džíny tam kupovat je holej nesmysl, člověk tam chodí kvůli šatům hlavně... Jsou super a eště jsem je chytla v těch slevách - to byl vlastně důvod, proč jsem se nechala obměkčit ![]()
barbucha mně připomíná longchampky.. ale ty jsou hezčí
barbucha
mně se jejich džíny líbí (tedy vybrané modely). Zatím jsem zkoušela asi dvoje a na mně blbý, bohužel
.
To jo, je to stejnej materiál. A mně se naopak líbí víc tahle, longchampky ty klasický jsou moc takový nákupní a pro moje účely velký.
barbucha Longchampky nerží vůbec tvar, ne (tedy ty klasické)? Ta tvoje vypadá, že ani poloprázdná nebude jako beztvarý pytel. Mně se líbí.
Tak aspoň někomu
Beztvará nebude, má pevný dno.
barbucha tys pak byla ještě v tom outletu u letiště? tim profi-taxikem? ![]()
Jízdenky do Drážďan :). Na otočku jenom. Těším se.
Jo to určitě
Ještě jsem se tam nedostala, ale někdo přece tvrdil, že to nestojí za moc a pravděpodobně tam fakt nesměj mít stejný značky... vzhledem k tomu, že Hilfiger je v těch Štěrboholích, tak u letiště asi nebude. Skákla bych tam ale, jen pro zajímavost ![]()
A hurá na dovolenku ![]()

Mutziputzi Pěkný . Khaki je super k opalené kůži. Jak s velikosti?Jakože mezi dvěmi spíš větší nebo menší?
stes spis tu mensi
Dneska jsem znovuobjevila svuj svatej gral. Uplne jsem zapomnela, ze ho mam. Pac ac jsem si do tech HM maslickovejch balerin dala gelovy opatenky, porad rezaly jako krava. Ale dneska jsem si nastrikala nohy timhle zazrakem a uplna pohoda, jak v backurkach. Tak doufam, ze to jeste prodvaj.

5 slepic, tri bily a dve cerveny.
Míšu povidla + mák, byla jsem zvědavá, jak chutná. Složení jsem nečetla
a chuťově byl skvělý.
whiskas ja z letosnich novinek miluju piknik a pikao!
whiskas @razorblade asi mám podobné chutě, tak ještě přidám, že tohle je překvapivě hodně dobré!
Stará Stanová Kůže Ale jo! Koupila jsem to jednou dceri kvuli mimonovi.![]()
Luna To je jasný. Sama bych na to taky nepřišla. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje