Karja juu!ses do toho venkova nejak polozila!;)
Co jste si dnes koupili/y?
711990 To vis, do obchodu daleko, tak at jsou aspon vejce! Casem chci porizovat bud andulky nebo kanarky. Ale asi kanary, andulky jsem mela, je super, ze jdou trochu ochocit, ale nejak me laka ten kanarek, uz vic let jsem o nich premyslela, libej se mi, plus me laka ten jejich zpev. Co myslis?
Karja A slepice jsi už měla?
Karja s malejma detma bys stejne andulku ven nepoustela, takze kanarek je idealni;)
Musela som si zlepšiť náladu :/
paktofonika Ty jsou pěkný, zajímavá barva.
999 Už mám čierne a čakajú v skrini na jeseň. Dúfam že tieto budú pasovať k mojim chlpatým teniskám :D
paktofonika Jaký máš chlupatý tenisky? :-)
999 Farba na fotke je trochu iná ako v skutočnosti:D

paktofonika Ty jsou super :-).
paktofonika ty jsou moc pěkný. Odkud?
paktofonika pěkná barva
Karja
a i kohouta? A nějaký vobyčejný nebo nějaký plemeno? Mně se strašně líběj tyhle:

Potrefenáhusa a Karja a čo tak Hodvábničky? ![]()

Janulik03 mně se tyhle okrasný druhy slepic fakt líběj. A takový ty malý liliputky, říkala kolegyně, že do studený kuchyně se dřív používaly zásadně malý vajíčka
Karja a hlavně - jména? :)
Janulik03 to je slepice? Ta je roztomilá :)
Janulik03 Hedvábničky má babi, jsou legrační, ale kohout byl dost ostrej, šel po lidech. Já mám na klovajícího kohouta špatné vzpomínky, jednou po mě šel, utíkala jsem před ním, upadla a vymkla si kotník. Zachránil mě tehdy náš Ťapina, dej mu pánbůh nebe, to byl zlatej pes! Babi teď obnovila chov slepic a ty nový jsou tak zpovykaný, že jdou za člověkem a klovaj mu do nohou. Nic moc idylka. Ale pro domácí vajíčka to vydržím ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje