MP Meri já jsem takové měla troje, vlastně mnohem hezčí, měly americké průramky, byly nádherné, vínové, černé a khaki....a v záchvatu uklízení jsem je všechny dala do sběru ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
MP Meri to byly šaty z ASOSu, lněné, měli je v této zelené + černé
MP Meri ja mam tyhle

Podobné šaty už mám, jen s jiným výstřihem a rukávy, a jsou super, tak ještě tyto, svetr a prý půjde do módy leopard, tak první zvířecí potisk v mém šatníku.

na ansswear za nějaké body kabelku Mango za poloviční cenu, 
šaty a znovu jsem si koupila kalhoty, které jsem na jaře vrátila:-)
https://answear.cz/1181797-medicine-saty-ergo-soldier.html

jinx viktorka_od splavu Potrefenáhusa pomoc jako, muj zamiokulkas dva roky bozi a ted nejak zplacatel, je min naducanej a moc se mu nechce, celkove mi ted zdechly tri kytky zaraz!!! Co to je jako?
Mozna jsem prelila? ale hlidam to. Je tady nekde vlakno kde mi poradite, kdyz to vyfotim?
Drzi takovej ten tmave zelenej jazyk, jak helvetska vira apak jeste jedna, moc hezka co nevim jak se jmenuje.
moninika V těch šatech se prosím vyfoť, jsem na ně zvědavá.
Baťůžek na vodu a foťák

brrr Pekný, mám podobný a na výlety super a vložka mi pasuje aj do Kankenu alebo aj do iných tašiek. Len by som potrebovala niečo menšie do kabelky, len všade sú samé škaredé púzdra.
paktofonika Já právě chtěla něco jiného než Kanken, ten je teď všude plno. A když mám věci v tašce přes rameno, tak mě pak po celém dnu bolí v zádech.
brrr Asi sme sa zle pochopili. Mám podobný fotobatoh(nie Kanken) ale tá vložka čo sa z neho dá vytiahnuť mi pasuje aj do Kankenu :)
paktofonika Aha, to není fotobatoh, ale normální. Já mám na cesty jen foťák "klikátko", velký by mě nebavilo tahat, takže nic speciálního nepotřebuju.
brrr Aha, tak nič :D Je mi teplo ![]()
paktofonika Ne, já jsem to napsala zmatečně s tím foťákem.
0zero7 no a nepřestěhovalas ho, nebo nedejbože nepřesadila?:-) nesvítí teď na něj víc slunko? nebo pak už jen to přelití, tak nechat pořádně vyschnout a pak ještě chvíli
brrr to je skvělý batoh, odkud prosím?
Magráta dovolím si odpovědět za brrr
Batoh Enter, mají ho na freshlabels
https://www.freshlabels.cz/produkty/enter-sports-mini-en136/?znacka[]=enter
zelly díky
Taštičku. Baloňák a džíny k ní už mám
a přesně takhle to hodlám nosit.

A bude hlavně dobrá na cesty - je skladná, lehká (lze i crossbody) a vejde se do ní vše potřebné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje