Zu tak prsia už nie su tiež čo bývali, bojím sa, aby pod ťarchou sadry ešte viac neklesli. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Dvoje šaty, jedny charitativní a jeden suvenýr z Prahy. :)

Karoleena charitatívne ma zaujímajú
Janulik03 Celý výtěžek z prodeje šatů jde nadaci podporující dětské onkologické pacienty. Aspoň jednou v životě to moje chorobný hadrnictví někomu i prospěje. :)
Karoleena Tie červené sú super. Ako dopadli baleriny z Hm? A škoda ze tie charitatívne sú len v hnedej, to by fakt nešlo :D
Karoleena ďakujem
paktofonika Prý hnědá, nude je to!! :D Baleríny nakonec dopadly jak nejlíp mohly, 39 mi byly těsný, ale povedlo se mi ještě doobjednat o číslo větší (a v hysterii dokonce v červené i černé, asi abych to pojistila, že budu mít aspoň jedny, šmarja
), ty už sviští z Polska a dojdou do konce týdne, no a ty 39 si ode mě převezme Pavlena.
Karoleena No pardon! Nude :D To by nešlo aj tak.
Lamicka taky bych je brala. Kde? ![]()
Kkat Eobuv - zn. Gino Ross
Lamicka díky. Nejsou v moji velikosti. Potřebuju černé nějaké takové :-/
Kkat Je to typ Lanza. Mají víc modelů. Dadoo má pak ještě jiný typ, taky Gino Rossi. Vagabond má taky podobné.
Karoleena Nude super a ty červený mi už zajistily tolik komplimentů, jako málokterý :-).
999 no ty červené asymetrické šaty jsou zrovna případ, kdy vypadají na reálné ženě asi tak 1000x líp než na tyčce modelce, produktovka vypadá otřesně a tobě strašně sluší.
viktorka_od splavu Díky :-). Zrovna včera mi "moje" Vietnamka, která mi obvykle, když u ní nakupuju, říká: hezká, pěkná nebo sluší, včera, když jsem je měla, řekla: vy jste sexy...
.
999 my jsme včera byli grilovat u kamarádů a kolem 20. hod. bylo slyšet pípání a to se pořád přibližovalo... pak přišly takový šedivý slípky, vypadaly jako větší holub a vykračovaly si kolem nás... prý se pokaždý seřadí u branky do kurníku a čekají, až jim někdo otevře
Peetra1 já bych je brala, jsou ještě volné?
Edge To musí být super pohled :-).
999 bylo to hrozně vtipný, jak si vykračovaly a povídaly si při tom... taky bylo vidět, že přesně vědí, kde mají cíl :-)
Dneska jsem v rychlosti vlezla do goteborgskyho cosu a je asi milionkrat vetsi, nez ten prazskej
a jelikoz cestuju jen s 19L batohem, tak to vidim na jedny saty, ktery si chci zitra jit zkusit. A stve me, ze jsem se chtela podivat do arketu a on jeste furt neni otevrenej
ma jen popsany vylohy, ale vevnitr chlapi se zbijeckama :/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje