whiskas Já jsem s těmi svými balerínami GR spokojená moc. strašně se mi líbí. Vzala jsem si 40 a jsem ráda, už nechci trpět a roztahovat boty.
Ty tvoje baleríny se mi líbí, ale.. ne ty šňůrky. Taky jsem o nich nejdřív uvažovala, ale kvůli nim zamítla. Už si na ně přijdu velká ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
tina Chudáčik :( Nepomohly by sieťky, mala som kedysi tie protipeľové a cez to neprejde nič, len sa cez to zle vetrá. Ja som ináč dosť nechutná pretože ani kliešte ani komáre, osy nič. No idem spať, tipujem že do rána ma zožerie hmyz :D
Dadoo Já právě taky. Takže jsem asi prudila zbytečně a zůstanu u těch svých původních bez ozdob, byť mi dělají rozpláclou nohu. (respektive zdůrazňují realitu)
paktofonika Píchla jsem do zásuvky Raid, tak uvidíme. Když jsme byli s přítelem sami, tak si vždycky smlsli na mně a teď se zaměřili na malého. Vždycky si vyberou toho nejkřehčího:(
tina A pomáha to? Ja to kvôli psom nepoužívam.
whiskas hele, za objednání nic nedáš. Dopravu neplatíš. A vrácení je taky zadarmo, tak nejde vůbec o nic. Objednej si několikery a co nesedne, vrátíš. To je nejjednodušší způsob ![]()
tina paktofonika Mě z těch věcí do zásuvky bolí hlava, vůbec s tím nemůžu být v jedné místnosti. Dítěti bych to do pokoje nedala ani náhodou.
Dadoo Když já už jsem na ozdůbky (stejně jako na sukně nad kolena a další) taky moc dospělá. Jen mi to občas stále nedochází ...
.
paktofonika Pinot Noir Já to tam dala jen jako nouzovku na dnešní noc, dlouhodobě bych to taky nepoužívala. Ale kdysi to fungovalo celkem spolehlivě.
Nemuzu nejak najit brylove vlakno, jen rychly dotaz prosim: dobra optika (sortiment) v praze? Nejak si matne pamatuju neco v Panske nebo Nekazanka...ale i jine tipy klidne. Dekuju!
optic lab ve florentinu nebo ve four seasons
Vsetky tie veci proti komarom do zasuvky nesmiem. Spolahlivo mi to spusti zachvat a ja rada dycham bez pomoci.
mitford sister doporucovala se tu VJame
Nic jsem nekoupila, ale potřebovala bych koupit nording walking hole. Musí být určitě skládací, nemáte někdo prosím tip? Nebo je potřeba zajít do obchodu a nechat si poradit(kvůli výšce,váze, atd)? Hole budou sloužit na horskou turistiku.
nellielovett Mám tyto a můžu doporučit. Zachránily mi kolena v Tatrách při nulové fyzičce. Vždyky jsem si říkala, proč se s tím ty lidi tahají, ale fakt to má něco do sebe![]()
https://www.decathlon.cz/hul-forclaz-500-antishock--id_8379457.html
díky za tipy na optiky a já dnes tohle (třetí černobílý tenisky během pár měsíců!)
btw na asosu je sleva 20% přes aplikaci - to byl ten jazýček na vahách
nellielovett Doporučuji někam zajít a nechat si to ukázat. Turistické a nordic walkingové hole se liší, nejsou stejné. Skládací být nemusejí, ale je výhodné a pohodlné si při dlouhém sestupu/výstupu operativně upravit délku hole.
s věkem jsem konzervativnější...15 stoveček tomu dosti pomohlo![]()

Tak jsem objednala ty pumácký sandály. Černý. Jsem zvědavá, protože na boty poslední dobou nemám štěstí.
Tak dlho som dumala nad nejakou pre seba univerzálnou farbou, až som vzala červené
k šedo-čiernej jesennej uniforme budú asi fajn...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje