Kkat Je to typ Lanza. Mají víc modelů. Dadoo má pak ještě jiný typ, taky Gino Rossi. Vagabond má taky podobné.
Bohužel mám 41 a GR na eobuvi maji max do 40.
Kkat Je to typ Lanza. Mají víc modelů. Dadoo má pak ještě jiný typ, taky Gino Rossi. Vagabond má taky podobné.
Bohužel mám 41 a GR na eobuvi maji max do 40.
razorblade Určite sa ich tam vojde viac. V najhoršom prípade zahoď zbytočnosti alebo kúp väčší batoh :D
Poprvé v životě jsem byla v COS. Nic jsem si nekoupila, páč jsem měla zálusk na ty zelené šaty s kapsama a ty měli jen S. Zkusit jsem nestihla nic, protože se mi po ulici toulala moje tlupa a já byla tak zplavená, že bych stejně asi v kabince na sebe nic nedostala (kdyby se mi náhodou podařilo dostat se z mých šatů). Ale mám pocit, že tady už začali s nějakou podzimní kolekcí, či co.
COS se tedy nekonal, ale cestou jsem potkali vinařství, tak máme láhev
:

Dneska jsem v rychlosti vlezla do goteborgskyho cosu a je asi milionkrat vetsi, nez ten prazskej
a jelikoz cestuju jen s 19L batohem, tak to vidim na jedny saty, ktery si chci zitra jit zkusit.
Stejně tam seš v nevhodný době, žádný pořádný výprodeje... ale ty šaty jsou skladný ![]()
Dneska velmi výhodný nákupy, když už mě RoSa donutila chodit po obchodech...

V Destroy o pětikilo levnější než vedle v Humanicu, a u kasy následně odečtena ještě další suma...
A v Marksovi podprda za 99,- korun! kterou jsem vzala tudíž bez zkoušení (abych se nezapotila
) a sedí jak ulitá.
Musim koupit eště vidle, abych měla čím ty ušetřený prachy přehazovat ![]()
barbucha v cosu uz zadny vyprodeje! Ale proto ja jezdim jen s batohem, abych privezla max basim magnetku na lednici :D
Magnetka cajk, ale člověk musí myslet i na sebe ![]()
Edge jedna zájemkyně se mi ozvala, do zítřka by se měla rozhodnout, tak dám pak vědět ![]()
Musim koupit eště vidle, abych měla čím ty ušetřený prachy přehazovat
Zajisté s nákupem vyčkáš až do slev - přece je nebudeš kupovat za plnou cenu![]()
barbucha podprsenka vypada vyborne a navic za tu cenu!
Sve prvni birkenstock gizeh, na konci leta :D ale rada si z dovolene vozim prakticke darky.
razorblade super volba. Ja ty své regulérně miluju ![]()
razorblade já ty svoje poslala asi před 14 dnama na reklamaci, páč po měsíci praskly....takže chodím ve svých skoro 10 let starých, co maj tu podrážku prasklou taky...
Dárky

Potrefenáhusa nestras, ja je asi tezko poslu na reklamaci :/
a jeste jsem si koupila v cosu saty a ucinila jsem prijemne zjisteni: zatimco na cedulce je 1900 kc, z karty mi strhli jen 1700![]()
razorblade já mám gizehy z Německa,taky by nešly reklamovat, ale zatim dobrý!
razorblade No to je teda zajímavý, asi nějaká přívětivá měnová konverze, to si musím zapamatovat, že ve Švédsku se vyplácí nakupovat v COSU. :D Ale teda obrázek šatů by to ještě chtělo!
Prosím, kdo máte tyhle boty, máte svoji běžnou velikost? Zdají se mi hodně špičaté, tedy asi i užší? Díky.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.