razorblade Takže nakoniec si ich kupila? Ja mam modré, trochu som ich upravila a už čakajú na prichod jesene. Už sa neviem dočkať ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade Jé, no tak to ti schvaluju, ty mám taky. :)
Naplast na necakane ukoncenie dnesneho relaxu. Este neviem kam s tym, ale poradim si. ![]()

whiskas já jsem kupovala svoje číslo a musela jsem vyměnit za větší kvůli té špičce právě
Noren Díky
.
paktofonika na fotce se mi libily, ale ja vsechno musim zkusit, protoze mi sedi a slusi asi tak 5 procent cosi produkce :D hrozne moc jsem chtela, aby mi slusely jeste jedny, ale do tech jsem prilis prsata, ramenata a prdelata. Ty na webu nemuzu najit, takovy cca pod kolena s dlouhym rukavem na dva manzetovy knoflicky a zajimave resenym limcem
Nemuzu nejak najit brylove vlakno, jen rychly dotaz prosim: dobra optika (sortiment) v praze? Nejak si matne pamatuju neco v Panske nebo Nekazanka...ale i jine tipy klidne. Dekuju!
razorblade Tak to je škoda, zaslúžila by si si odmenu za tú včerajšiu plavbu. Prepáč ale pred chvíľou som si pozrela stories a keď som ťa videla v žltom pršiplášti ![]()
whiskas mám stejnou velikost jako běžně
paktofonika v poho, mne to prislo fakt vtipny, protoze prselo tak, ze mi voda tekla po obliceji, pres bryle jsem uz nevidela, vedle me mi prselo na batoh (ten sle obstal na jednicku, uvnitr vse suchy)... z ty plavby nemam skoro zadnou fotku, protoze tou plastenkou jsem chranila hlavne fotak. A hlavne, kdyz mi pani pri vstupu plastenku podavala, tak jsem jeste vtipkovala, jestli to neni zbytecny :D mozna do stories dam fotku z dneska, kdy jsem zase na jiny lodi byla jak zelenej snehulak, protoze desne doukalo. A pan proto mne celou dobu v tricku a kratasech, uz chapu, proc jsou vsichni svedi tak krasne opaleny :D
Janulik03 toto začínam zvažovať...mali sme tento rok pravidelne sršňov a raz lúčneho koníka, čo koníka, koňa, ten mal aspoň 8 centimetrov!!!
slniecko no v noci ma navstivilo asi tisic komarov a presne ten isty velky lucny konik sedel na stene. Tak ranny sok a potom na mna vykukol na nete baldachyn. Osud, no ![]()
len ci to skusne moj spoluobyvatel spalne. ![]()
Janulik03 ak to neskusne, tak ho vystč von, nech ho skusnú tie komáre ![]()
paktofonika hej, toľko sršňov som už roky nevidela.
paktofonika tak to mas stastie. By som ti odfotila moje stipance, ale to nechces.
paktofonika Mrňous dneska cca 15 štípanců za noc. I na patě, bradě a na víčku![]()
Lamicka Já nosím 38, ale jedny baleríny GR mám 38,5. Tak nevím, jestli vzít znovu to půlčíslo, nebo snad dokonce 39
? No, hlavně tedy přemýšlím, jestli na tento typ boty, myslím ty šňůrky, nejsem již poněkud "příliš dospělá"
.
whiskas Za mě určitě větší. Jedny špičatý boty od nich jsem teď vracela - přesahovala mi pata a jedny, co jsem si nechala ve své obvyklé velikosti, mám asi fakt malý![]()
tina
to je zase dilema
, proč to nemohou nějak sjednotit a počítat s tím, že bota do špičky je prostě tak nějak menší.
whiskas Tak jsem je šla zkusit a jsou možná o kousek menší než Vagabond s tou lesklou špičkou. Ale fakt jen maličko. Nevím, jestli ti to pomůže.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje