Boty ...

Boty ...

Musí. A si nejen to...
Něco podobného ve světle zelenkavé barvě jsem viděla dnes ráno na jedné dámě v metru - figura pěkná, šaty pěkné, účes, líčení a doplňky taky, ale chyběla osobnost a asi i sebevědomí. Bohužel vypadala v tom jako v županu.
Spinifex To jsou ty ze Zary? Koukala jsem na ně, íbí se mi moc, ale nevím. ![]()
Předplatné Nového deníku.
Isca
Musí. A si nejen to...
Něco podobného ve světle zelenkavé barvě jsem viděla dnes ráno na jedné dámě v metru - figura pěkná, šaty pěkné, účes, líčení a doplňky taky, ale chyběla osobnost a asi i sebevědomí. Bohužel vypadala v tom jako v županu.
Při nejlepší vůli v tomto modelu šaty nevidím. Příliš silně mi asociují právě ten župan. ![]()
Sweet Potato Tak dej vedet, jak se ti libi, ja zatim vaham.
mně se ty šaty na modelce fakt líbí.
chybí hodinky, dala bych jiné boty a víc by se mi líbily vyčesané vlasy.
co si mám koupit v mnichově? ![]()
mně se ty šaty taky líbí, ale aby vypadaly dobře, musí být perfektně zpracované a chce to pak i dobrý stying... jinak to bude ten župan....
Jiná Realita já si více šatů s tímto zpracováním výstřihu a předního dílu zkoušela a byla to vždycky katastrofa, i když byly bez rukávů, barevné... možná na plochou hruď. jinak hrůza. na produktovce je to nastylizované aby to vypadalo dobře, ale v reálu si myslím z 99 % to nepůjde
viktorka_od splavu no jo, proto je vracím
ale na produktovce se mi prostě fakt líbí.
Jiná Realita trénuju rozeznávání produktových fotopodvodů![]()
Jiná Realita Škoda těch šatů. Jsou moc pěkné. Asi se taky budu muse spálit ;-)
Big Apple Red :-)

A již jen Rosy Future všem
.

Mně ty šedé Zara šaty padly hned do oka, ale nebylo to ono. Souhlasim s Viktorkou, že to chce plochou hruď ![]()
pár věcí velikosti 56 ![]()
SunEclipse Ale ale?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.