whiskas Body maj nejlepší v Intimissimi![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi
ale body se stejně nenosí "viditelně", že? Alespoň od určitého věku
. No uvidím, co najdu.
whiskas Zalezi jake body, krajkove asi ne, ale ja mam na tanec viskozova a bavlnena a tam fakt neni poznat dozdil mezi dobre zakasanym trickem a body.
Solathis Budu hledat. Líbí se mi takové, co vypadají jako trikot (baletní trikot). Je fakt, že je to asi praktické, když nikde nic nevylézá.
Mutziputzi
ale body se stejně nenosí "viditelně", že? Alespoň od určitého věku
. No uvidím, co najdu.
nosim zcela viditejně i krajkový![]()
c
Co se asi člověku honí hlavou, že si na celém širém internetu vybere právě tohle?
Spinifex mně se honí hlavou na co se Spinifex ptá a co tím chce kreativně sdělit

Mutziputzi No jo TY, ty můžeš
.
pecka Že by nové peckadžíny..?![]()
Spinifex Rozhodnutí k pozvolnému (proto výstřih zůstává) nástupu do kláštěrní školy? ![]()
pecka Ty sou a ty boty rovněž dost dobrý.
whiskas Ty taky![]()
Mutziputzi Je fajn, že máš o mě takové mínění
. Ale na takové výstřelky již nejsem dosti "křupavý salátek".(Šílený výraz, myslím ještě z MP?)
whiskas To já už taky nekřupu, navíc teď teda musim ukončit letní obžerství, protože v body dnes bych byla jak jitrnice![]()
Mutziputzi Pokud nekřupeš, tak se ti zdatně daří to maskovat. ![]()
Ale přiznám se, že až budu u zdroje, stejně zkusím i něco krajkového. Možná i zakoupím a budu si to nosit doma, na tajňačku
.
whiskas pod zástěrou![]()
Mutziputzi A pod teplákama až pod bradu
.
...spokojenost s tímto:
(ta vůně přípravků je úžasná!)
https://www.parfemy-elnino.cz/lancaster-softening-cleansing-milk-darkova-kazeta-pro-zeny-cistici-pletove-mleko-400-ml-cistici-pletova-voda-400-ml/
https://www.parfemy-elnino.cz/lancaster-skin-therapy-oxygenate-darkova-kazeta-pro-zeny-hydratacni-gel-krem-50-ml-pece-o-ocni-okoli-3-ml-cistici-pletova-voda-3v1-100-ml-pletove-serum-365-skin-repair-10-ml/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.