paktofonika mám niečo podobné od Addas na chodenie (rýchla chôdza) a v pohode.Akurát tým,že sú svetlosivé,sa desím,ako budú vyzerať,keď bude mokro.Inak sa mi páčia a na to kvantum tvojho behania by mali stačiť.
Co jste si dnes koupili/y?
pecka Uvidím zajtra, už sa teším keď v nich rovno vybehnem. Špinavé budú to s tým počítam, tak ale sú to tenisky na beh a nie na promenádu :D A existujú tenisky špeciálne na rýchlu chôdzu, myslíš tú olympijskú disciplínu alebo len chodíš rýchlo.
Myslím si, že nákup nového oblečenia na cvičenie je skvelá motivácia. Ešte nejaké pekné legíny a to sa mi bude cvičiť jedna radosť :D
paktofonika no,určite moja rýchla chôdza nie je na olympiádu.Len namiesto behu kráčam rýchlym tempom.temp som predtým Asics,v ktorých som behala,no už doslúžili.Kvoli kolenám som prešla na chôdzu a tak nepoužívam žiadne špeci tenisky.Možno zbehnem v Londýne dať si poradiť do nejakej špecializovanej predajne a nejaké kúpim.
pecka a právě s ohledem na ty kolena by to pořádné boty chtělo...
paktofonika moc záleží na objemu naběhaných kilometrů, ale ty lepší, běžecký boty jsou hlavně o tlumení dopadu. Takže potažmo o šetření kloubů. A o to to je.
Vybrat boty je náročné. Tak ať se běhá dobře.
Catherinne No tak ako som písala, že max tých 6-10km týždenne. Viac určite nie, beh ma príliš nebaví, radšej cvičím.
Catherinne viem,robila som v UK chvíľu v športovej predajni,kde sa robila diagnostika.Moje kolená dostali záber lyžovaním, snowboardovanim a pár kvalitnými pádmi.Behanie ma nebavilo,chôdza mi vyhovuje viac.Takže teraz je to ok.Mám bežecké tenisky,akurát asi nie úplne šité na mieru.
pecka kolik tak chodíš týdně? Já se nemůžu po pauze znovu rozběhat, nějak mě to přestalo bavit, ale chůze mě baví. V létě jsem chodila rychle z práce každý den cca 6 km. Teď jsou děti zpět z prázdnin, tak jsem to vypustila, ale chtěla bych třeba večer.
Lamicka Tak 4-5-krát do týždňa si dam okruh okolo rieky a cez park, ma niečo cez 8 km.Plus chôdza do a z prace,obed,nákupy.
Kabát, svetr, šaty do práce, dvoje džíny.

Catherinne hezký nákup. Ty šedé džíny jsou odkud?
nellielovett zara
pecka to je pekny vykon za tyden ![]()
Lamicka Vďaka,dobre sa pri tom vyčistí hlava
Catherinne súhlas s nellielovett
Catherinne Skvělý nákup
. Kabát je taky Zara?
paktofonika Je lepsi nepocitat km, ale cas. Rekni si, ze treba pobezis 3x tydne 30 min. Dobre na tom uvidis zlepseni. Ja poprve nedofunela do 500 m vzdaleneho parku a za 30 min jsem ubehla tak 2 km :), po par tydnech za 30 min 5 km. Boty jsou krasne, mam taky svetle a docela spine odolavaji.
whiskas ano.
Catherinne Díky, vypadá dobře
.
Taneční boty a sukni s plameňákama, musela jsem :-D.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.