tina jasně. No já sem si říkala, že mám teď aspoň důvod vyrazit někam do šumu ![]()
Co jste si dnes koupili/y?

šaty
chtěla jsem nějaké černé, tak to tentokrát nevyšlo ![]()
Zu ty jsou krásný ! Odkud?
Zu Ty jsou!! A navíc směska se lnem! Škoda, že je v Brně nemají v obchodě, šla bych si je hned vyzkoušet, až mi skončí zářijový nakupovací půst...
Dadoo Mango
Karoleena jsou mi moc příjemné, pokud seženu vhodně barevný svetr, chci je nosit na podzim :)
Ale překvapila mě na webu cena, mám pocit, že jsem platila 29 € (kupovala jsem je na dovolené na letišti).
kašmírový rolák a sukni. skoro to vypadá na urputné ladění, ale neplánuju to nosit společně, jen mám tuhle barvu velbloudí srsti moc ráda.

prďola rolák je parádní
Magráta díky! zvažuju i šedivý, ale ten by byl v šatníku asi stopadesátý, tak budu ještě chvíli odolávat ![]()
prďola jo to znám, šedivých roláků (a věcí vůbec) není nikdy dost ![]()
...tak tak![]()
Tak jsem si koupila kolo...ale srdíčko porád teskní po mém Šemíčkovi milovaném ![]()
Lama_z_Lana želám veľa šťastných kilometrov a dúfam,že sa na tvoje nové zlatíčko nik neulakomí
pecka Díky! No k němu jsem dokoupila jeden bytelnej řetěz a podkovu. To už snad nikdo neukradne ![]()
999 nellielovett vypada to ze bych se pri brzkem cestovani mohla ochomytnout kolem COS, libi se mi ta vase sukne, ALE, mam 163 cm, postavu vite jak vypada, ma vubec cenu tam lozit? Libi se mi nektery veci a MOZNA bych je mohla mit, ale nechce se mi ztracet cas. Zas idealista nejsem a vidim, ze na vetsinu musi byt clovek vysokej a vyskakanej. A sukne je mozna moc dlouha a zkratit nepujde...
Co myslite?
0zero7 Já mám taky 163 a ve velikosti 34 má sukně vzadu asi 86 cm. nellielovett má větší velikost, uvidíš o kolik je delší. Podle mého odhadu tak 1,5 cm na jednu velikost. Taky ji má 711990, možná by ti taky pomohla. Jinak za zkoušku stojí kolektivni šaty, ty by ti mohly sedět, teda pokud je zapneš přes prsa. Koukni i na košile, a možná i na kalhoty. Líbí se mi ty jejich jakoby pánské, oblekové... A obecně neplatí, že je to jen na vysoké hubené...
999 Super, diky za tipy. Saty zkusim, kdyz budou, pres prsa nevim, mam sice uzky zada, ale cca 96 cm, tak uvidime, ty bych v cerne unosila. Kosila a kalhoty uvidim podle casu, chceme se flakat spis po meste nez po obchodech, ale neco snad stihnu, Toronto je naplanovany n dva dny, chci mrknout i do Aesop, musim to vyzkouset, tak online kosmetiku moc nemuzu.
0zero7 merim 158, sukni mam vel 42 a mam ji kousek nad kotniky. Taky zalezi jak dlouhy mas nohy, ja kratky;) a myslim ze vypada dobre i na nehubenejch nevysokejch.
0zero7 Ty první ne, jsou fakt hrozně dlouhý a s každou velikosti delší.
Ty druhy úplně v pohodě a ty třetí jsem si nezkoušela :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.