Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 10. října 2018 00:25

continuity austrian   Limit je 8kg. Vazili ju na check in a tiez som bola pol kila cez a neriesili to. Teraz som mala najma vodu na zamiesanie mlieka a riedenie dzusu, 2 dojcenske flase, dzus, ovocne kapsicky, masovy prikrm (v plastovom obale a nie sklo), nieco na chrumanie, nahradne oblecenie, hracky, miniknizky, tablet, nabijacku na mobil a tablet a par osobnych veci. Nabuduce uz snad nebudem musiet vlacit tolko dojcenskej stravy a prihodim nieco pod zub aj sebe.

Teraz to Bol to prvy let s dietatom tak som toho chcela nabrat co najviac. Uz viem co nabuduce treba a co nie

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 10. října 2018 06:00

eless já jedu vlakem  tam je limit v tom co unesu 

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 10. října 2018 08:05

Ounz do Berlína tedy?

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 10. října 2018 09:45

Magráta  jj

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 10. října 2018 11:59
Reakce na 999:

mitford sister Já jsem je sem sice dala, ale tys mi je teď našla za super cenu :-). Díky

​high five, partner!  :)) až se my někde potkáme ve stejnejch hadrech a botech...

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 10. října 2018 12:34

Ounz závidím, já snad na jaře, zatím jsem vlakem vždycky skončila jen v Drážďanech :-)

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 10. října 2018 12:44

Magráta ale drážďany sou taky pěkný..a pakje taky dobrý někdy dojet až to hamburku 

Offline Chloe
106 příspěvků moje polička 10. října 2018 14:15
Reakce na eless:

continuity austrian   Limit je 8kg. Vazili ju na check in a tiez som bola pol kila cez a neriesili to. Teraz som mala najma vodu na zamiesanie mlieka a riedenie dzusu, 2 dojcenske flase, dzus, ovocne kapsicky, masovy prikrm (v plastovom obale a nie sklo), nieco na chrumanie, nahradne oblecenie, hracky, miniknizky, tablet, nabijacku na mobil a tablet a par osobnych veci. Nabuduce uz snad nebudem musiet vlacit tolko dojcenskej stravy a prihodim nieco pod zub aj sebe.

Teraz to Bol to prvy let s dietatom tak som toho chcela nabrat co najviac. Uz viem co nabuduce treba a co nie

uplne si mi pripomenula moje lety s troma detmi do 5 rokov, mali sme sice  pravo na vela batoziny ale vsetku som ju niesla ja sama,takze tiez som riesila co vziat a co nie.   ked sa takto divam na to cestovanie, tak nechapem ako som to prezila:-)) 

musela si si priplacat za batozinu? skusam booknut let na november a stale mi ukazuje, ze uz prva batozina je za $50

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 10. října 2018 14:56

Chloe nic nedoplacam okrem jedla co som objednala. v cene letenky je batozina do 23kg, prirucna 8 kg a kocik/autosedacka ak letim s dietatom mladsim ako 2 roky. Nabuduce bude mat 2 roky takze uz bude mat riadnu letenku so sedadlom a kufrom. Prirucnu batozinu mu vezmem kocik. Planujem to odvliect takto: ruksak na chrbte, kocik s dietatom tlacit jednou rukou spolu s kufrom na 4 kolieskach a v druhej tahat ten na 2 kolieskach. Na letisku vozik na batozinu asi nevyuzijem kedze hned tie kufre odovzdam a po prilete ideme tiez rovno do auta. 

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 10. října 2018 15:38

mitford sister Vlastně už jsi mi po Nike Huarache našla druhý levnější boty . Aspoň vím, na koho se obracet...

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 10. října 2018 18:45

Kotnikovejch botek neni nikdy dost. Zvlast s vyhledem na nasledujici pulrok...

A skoro se to stydim priznat, ale koupila jsem si kalhoty u guess, tech kolotocaru  Nejak mi na ne padlo voko, a po vyzkouseni nebylo co resit. Zadny picicandy a vozdubky, dobrej strih a uplne super material...  cerny, inzerovany jako chinos. 

Jinak zritelnice se sice prestehovala, ale zjevne bez poloviny svyho satniku. Procez jsme dneska byly kupovat vsechno od ponozek pres kalhoty az po zimni parku. Nastesti je na rozdil ode me skromna a vsechno jsme - na jeji vyslovny prani - poridily v HM. Kez by ji to vydrzelo  

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 10. října 2018 19:04

Vím, že se tady líbily moje šupák boty. Pokud se vejdete do dívčích velikostí, velmi podobné má Zara. Jako úplně Tod's to nejsou, ale zase stojí x krát míň...j

ehm, tak dívčí velikosti jsou do čísla 40 :-))

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 10. října 2018 19:29

999 hurá, tak zelený vracím: málo černý! :) (aspoň jsem to zkusila) :)

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 10. října 2018 19:32

mitford sister Jak vracíš, tohle mi nedělej... :-). Já ty červený ještě neodklikla. Aby nebyly taky málo černý .

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 10. října 2018 19:36

Koupila jsrm mamce k Vanocum kabelku. No na ni bude mala a jsem v pokuseni si ji nechat, protoze se mi dost libi, i kdyz jsem nela policeno na jinou. vymluvte mi ji nekdo....

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 10. října 2018 19:59

Koupila jsem si první sezení (ležení) pod laserem, nechávám si epilovat horní ret. Proces je to zajímavej. Co mě teda zajímá - a zapomněla jsem se zeptat tam: jak můžu d/epilovat mezi jednotlivýma laserama? Jsou s odstupem měsíce, můžu do toho sahat pinzetou nebo voskem - aspoň první dva týdny? Nebo už jen žiletkou? Jako nechat to nemůžu, leda bych si koupila i nějakej vosk na nakroucení  

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 10. října 2018 20:14
Reakce na 999:

Vím, že se tady líbily moje šupák boty. Pokud se vejdete do dívčích velikostí, velmi podobné má Zara. Jako úplně Tod's to nejsou, ale zase stojí x krát míň...j

ehm, tak dívčí velikosti jsou do čísla 40 :-))

​Ehm, práve objednané...  Na kožené topánky by som povedala, že podozrivo nízka cena, ale uvidíme. Prípadne využijem možnosť vrátenia na predajni.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. října 2018 20:22

999 Tie vyzerajú celkom dobre, zajtra pôjdem vyskúšať. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 10. října 2018 20:23

continuity no pokud sama nejsi ve veku sve mami, tak neni o cem. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. října 2018 20:23

Ounz Berlín závidím, poctivo si robím zápisky z cestovateľského vlákna no tento rok to už asi nestihnem.