Pavlena Ha a mně taky, já jsem měla špatně shipping nastavenej na Maďarsko, že by tim, nebo jsem blbá, tak potom jó![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Co nakupuješ? Něco do papírové tašky na věšák (nebo jak to bylo)?
Mutziputzi ty bys brala 40? tak na to peču, já sem proti tobě obryně Stáňa. Počkám na 42
Ja jsem o vikendu zkousela ve Vidni 38. Kalhoty nosim 40 ci 42. Jako nebyl to uplne ideal, ale dalo by se. Te 40 bych se nebala.
prophere a pak ještě jedny! proklínám to tady! :))
mitford sister jakou barvu? ukaž
mitford sister no pěkný, hlavně ty první a kde že je dávaj skoro zadarmo?![]()
tina :)) první na zalando, druhý na asosu
mitford sister Já jsem je sem sice dala, ale tys mi je teď našla za super cenu :-). Díky
Letenky som kupila. A priplatila za jedlo na palube nech nehladujem ![]()
A já si koupila jízdenku na vlak
a jídlo si vezmu s sebou..
999 mitford sister prosim pekne, jak sedi velikosti? Ptam se jen pro pripad... ![]()
a ja naftu do auta. A jedlo mi nabalila mama ![]()
A kalhoty..

mitford sister Super tenisky. Ja som ich nakoniec zavrhla, myslím si, že sa mu mne nehodia.
Pavlena Prophere velikostne odpovidaj, ale pata je tuha, obouvaci lzice nebo jak se tomu rika je fajn, dtto Huarache
eless s kym to prepana lietas, ked tak moc riesis hmotnost prirucnej batoziny? s dietatom ma neprudili, vlastne to chceli vazit na checkine len raz (travel service) a tym som teda podala tasku asi o pol kila tazsiu nez mala byt. pani mavla rukou. pripadne by som jedlo z kocika prehodila do tasky az pred securitou. ![]()
v gate som este nezazili, ze by to niekdo vazil, v krajnom pripade skusia, ci sa to vojde do toho ramu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.