paktofonika Viděla jsem je na Smíchově :-).
Co jste si dnes koupili/y?
999 Jj, našla som na stránke, že majú posledné kusy skladom. Potom ešte na Příkopě. Nebude to divné keď budem skúšať detské topánky?
paktofonika Nebude :-).
Gellnerova neměla bys trhat nebo holit cca týden předem - aby laser zafungoval, musi být chloupek povyrostlý.
Gellnerova jen žiletkou.
999 A ty si ich skúšala?
paktofonika nezkoušela, jen jsem je měla v ruce, když mě poslali platit na dětský :-). Přišly mi v pohodě.
paktofonika Já je chci :-D - myslíš, že Zara boty sedí velikostně? Nikdy jsem žádníé nezkoušela.
A tyhle taky nevypadají marně.
A rovnou jsem okoukla i dětské bundy :-D, to by mohlo taky klapnout ... ![]()
Gellnerova ja som na to chodila asi rok v inych oblastiach, ale vysledok "veskery zadny". Strata casu a penazi to bola.
whiskas No členkové topánky som tam skúšala iba raz a veľkosť sedela, zajtra pôjdem skúsiť a môžem ti napísať. U tých tvojich sa mi nepáči špička. Z detského oblečenia som mala vyhliadnutú jednu detskú bundu, ale mali ju len online a nechcelo sa mi ju objednávať.
continuity Kabelka sa mi nepáči a prívesok vyzerá ako otvárak na pivo :D
whiskas Tak ty jsem měla taky v ruce a líbily se mi :-).
paktofonika privesok zrovna je ten najmensi problem, pretoze sa da obrat. Je to karabinka, asi na kluce, ked sa zavesi zvnutra. Uvidim do rana, co s nou.
999 Fakt? Na fotke vyzerajú trochu ako galoše :D
999 :-) Mně se taky líbí. Oboje ... Ty vínové mě lákají dost. Ale ty tvoje jsou na podpatku, ne?
paktofonika Díky. Já teď nejsem v Praze, tak bych je objednala na prodejnu (časově by to akorát vyšlo) a výhoda Zary je, že (doufám, že to nezakřiknu) jejich servis docela funguje, včetně případného vracení.
Spíše si říkám, co čekat od bot Zara, ale nějaký ten puchýř by člověk i přežil :-D. Je fakt, že např. boty COS jsem také neshledala nejpohodlnější
.
paktofonika Jsou kožený, vypadají hezky.
whiskas Ty moje Tod's nejsou na podpatku.
paktofonika Mně se docela líbí tahle parka.
A tenhle kabát, ale říkám si, že i největší dětská velikost je asi dost mrňavá :-D. Jak mají děti 13 - 14 let (164 cm) dlouhé ruce? :-D

No nic, konec půstu, objednala jsem si zavazadlo. A v novinkách Academie se vyskytla zajímavá kniha. :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.