Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika
spravedlnost musi byt:P (mne se zas libi Kanken a vubec na nic ho nepotrebuju
mně se líbí a potřebuju ho, tak jsem si ho objednala :-)
paktofonika Já byla vůči Kankenu dost imunní, dokud jsi vedle ve vlákně nenapsala, že v něm nosíš věci na cvičeni...To ho teda asi taky potřebuju
.
Magráta ja bych s nim navic byla jedina, ve sve bubline davy s in batuzkem nepotkavam..
mozna ho vlastne i potrebuju:P
viktorka_od splavu S parkou som mala šťastie, vzala som uplne poslednú. Dúfam že mi sadne. ![]()
Garfie tak jsou lidi, co jsou hin i z tech latěk.jednoho mam totiz doma. A treba takovy Bauhaus,to je vylozene lepsi obchod,tam chodej v sobotu odpoledne vsichni,kdo neco znamenaj!Tuhle tam muz potkal byvalou prvni damu. Tak se nestyd a klidne se tema hmozdinkama pochlub;)
viktorka_od splavu tak vidíš :-)
Gatita
Já takové taky znám, proto mi asi ty laťky naskočily jako první. Ale koukám, že budu muset změnit lokál, OBI a Horbach v lepších kruzích nejsou dost nóbl....![]()

tzaziki Z Reserved mam podobnú, len s kapucňou a paráda. Skvelo hreje, v zime mi v nej bolo až horúco :)
paktofonika Tak presne tohle jsem potrebovala slyset, dekuji. Potrebuji neco tepleho,kdyz jezdim s kocarkem.
Co k tomu nosite za boty?
tzaziki Ja mam taky z reserved a je to nejlepsi kus na zimu, co mam. Nosim k tomu skiny a snerovaci boty nad kotnik (mi uplne vypadlo, jal se tady tomu rika...)
Karja Škorně do bitvy u Libušína
Mutziputzi No tak treba ty. No vis co myslim, takovy ty boty, jak tady kazdej ma, jen ja si koupila levnejsi fejk u Bati.
Karja osobne disponuji Martens aj Timberlandama, tem bych nechtela rikat napriklad farmarky![]()
Karja asi ňáký ty Timberland, co za starejch dobrej časů byly traktorky/farmářky ?? ![]()
Mutziputzi joo, marteny! Vidis to!
Karja no ale jestli je mas od Bati, nerikej jim tak, to by bylo jak v Peliskach na Vanoce![]()
Mutziputzi Neboj, rikam jim bikery, coz je taky neco uplne jinyho! Ale prejdu na skorne. Takovy univerzalnejsi, nespletu se!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.