Karja Skorne jsou takovy ty seredny vyssi Vagabond, parkrat je tady blahorecily, tak ja jestli uz to netrenduje i na vsi jsem se lekla!
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa Tyhle dobry, vyssi tady frcely
Potrefenáhusa hmm, jsou pěkný. Mám podobný zimní od Tamaris, ale není to úplně ono. Letos pasu po perkách (možná už jsou demodé, nevím), ale vždycky se mi nějaký líbí - a než se rozhoupu, že je koupím, už nemají velikost. Asi signál, že je vlastně tak docela nepotřebuju
.
Karja kanady:-)
Mutziputzi Ja vim jaky, vypadaly jako brusle.viktorka_od splavu No jasne kanady, to je vono!
Mutziputzi Na vsi frcej jeste takovy ty celorocni obri DC a kdyz je joo hic, tak to prezuju do tech (no a ted mi to taky vypadlo, no ty plastfy s dirama)!!!
Karja Doporucuji lecitin a gingko bilobu!
Ok, do nakupniho seznamu si pripisuji skorne, kanady, Marteny apod. Dekuji.
Vsude mi to haze jako inspiraci k takovym kabatum hole kotniky a kecky.
Magráta ja bych s nim navic byla jedina, ve sve bubline davy s in batuzkem nepotkavam..
mozna ho vlastne i potrebuju:P
To máš kliku. V mé bublině ho nosej děti do školy, takže mám smůlu.
takze real bundy takto

...jak červenou nemusím, tak tohle je moc pěkný odstín![]()
viktorka_od splavu ten cervenej spacak je super :) ma hezkou kapucu
cervenej spacak vypada dobre, ale je takovej forovej, nicmoc tloustka a kdovi jak dopadne po vyprani. parka je “do lesa” ale fakt tezky pekny platno, urcite bude tepla. no asi si necham obe![]()
Dneska jsem si zkoušela v COS sukni a celkem slušnej úlet. Zjistila jsem, že se ty knoflíky dají rozepnout a udělat z ní maxi. Je teda hodně neobvyklá, ale asi bych si ji koupila. Jenže i se zastrkaným svetrem mi byla velká, točila by se mi v pase.

999 Ta je super! Tu si musím jít zkusit. Akorát se dostanu do COS až v listopadu. jestli mi nebude dlouhá, měřím jen 160cm .
notna Já 163.
999 Tak to vidím bledě. To mi už bude ležet na botách.
Nedávno jsem se tu ptala, jestli Pietro Filipi naskladňuje opakovaně v e-shopu a už vím, že ano. A mojí moji velikost 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.