koupila jsem si podzimni boty, ktery diky podrazce bude mozny nosit i v mirny zime, jako nahradu za svoje milovany loni rozpadly batovky. objednala jsem je pres internet, tak snad budou sedet, nohu mam celkem prumernou.

koupila jsem si podzimni boty, ktery diky podrazce bude mozny nosit i v mirny zime, jako nahradu za svoje milovany loni rozpadly batovky. objednala jsem je pres internet, tak snad budou sedet, nohu mam celkem prumernou.

razorblade ty jsou pěkné. Mám podobné, v zimě je v pohodě nosím.
Dneska jsem nakoukla k Baťovi. jen nakoukla, nepotřebuji nic. Ve zlevněných botách v 5. patře docela zajímavé vyšší, kotníkové, šněrovací, s beránkem uvnitř. Unosila bych je, kdyby byly za dobrou cenu. Původní cena 1799 Kč. Tak se ptám na pokladně, za kolik jsou ted, že tam není nová cena. 1999,- No nekupte to s takovou slevou, že.. ![]()
razorblade Tak ty se mi libi moc! Takovy neokoukany!
razorblade Rieker, jo?
Koupila jsem si dve krasne latky,jsem nadsena a tesim se,co z nich bude.plan uz mam,ted jen najit svadlenu.
skrabe jen ten pasek, nebo cela?
škrabe akorát ta cedulka. a je bezvadná, dneska jsme si spolu užily prima den ![]()
a koupila jsem jí boty a 2 svetry, jako prodraží se, holka.
moora Pěkně ji rozmazluješ
.
razorblade vypadají jako moje vagabong - grace. Já jsem v nich prochodila poslední tři zimy, úplně v pohodě. Paradoxně mi v botách s oteplením je zima, protože mají nízkou podrážku a tak pěkně neizolují. Pěkné pochození!
Gellnerova jj, jsou to ony asi. Jelikoz byly ve sleve, tak to bude nejaka starsi kolekce :)
knihy a novou kabelku

Mutziputzi Kabelka úžasná, myslím, že s tou jednou nošenou koženou bundičkou by vytvořila dynamický outfit plný vnitřního napětí
Isca Pod ní Květu, Ugsky na nohy a outlook by mi už tady nikdy nikdo nepřekonal!
moora Uka, uka...
.
Moje taky furt něco chce, teď jsem jí nechala ušít kašmírový kabát... Jak říkáš, prodraží se holka
.
Já plánují koupit tohle. Vyjde 17. Října
Mutziputzi to je síťovka? A je to ta mikro? A z obchodu anebo z eshopu, já bych ji moc chtěla a nemůžu na ní natrefit..
A já si koupila jehlice a vlnu, budu se učit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.