Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. října 2018 18:01
Reakce na pecka:

whiskas to je strašné,tie Slovenky sa vôbec nevedia správať a ešte určite rozprávali svojim rodným jazykom 

​To mi pripomenulo situáciu, keď som si ešte na MP sťažovala, že nemám rada ak pri kabínkach nieje miesto na vyskúšané oblečenie a či to mám rozhádzať po predajni ja, dostalo sa mi od LHC napomenutie že:

No, mne děsí, že potkávám právě ženy, s takovým názorem, který jste shrnula o pár řádek výše a jsou z SK, to vše sedí. 

To samozrejme nieje ten istý prípad ako u whiskas , len by som rada podotkla, že ženy a muži, ktorí sa nevedia správať a myslia si, že sú stredobodom vesmíru sa vyskytujú všade takže poukazovanie na národnosť je zbytočné. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. října 2018 18:03

pecka Teda tie čižmy, teším sa na outfit. Ani neviem, čo som ťa vôbec niekedy videla v topánkach na podpätku :)

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 20. října 2018 18:18

paktofonika  možno raz,ja sa väčšinou držím pri zemi Skúšala som ich s kokonmi a vyzeralo to podľa mňa dobre (veď som ich viac-menej kupovala kvôli nim).U nás v práci budem za exota.Väčšina kolegýň z iných oddelení sa prezlieka.A tie,čo zostávajú v civile, oblečenie neriešia,takže vytŕčam z radu.Sa pamätám,keď som tu začala,niektoré pozerali na mňa štýlom "prišla pipina z Londýna/Bratislavy,tak sa ukazuje"  no už si zvykli...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. října 2018 18:43

Knihovnu mamz ni radost, protozehubou ji kupuju uz pet let a knizky se nedustojne valej v takovym divnym regalu. Doufam, ze jeji montovani nebude trvat tak dlouho, jako rozhodovani k nakupu :D a fotku vam neukazu, nebot tady frci krasnej nabytek na miru a od designeru a ja kupovala v ikea :)

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 20. října 2018 18:52

razorblade keep calm, z ikea tu imo má spousta lidí sposta věcí..

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 20. října 2018 18:57

Ounz ehm, právě jsem domalovala návrh kuchyně . Tak už jen naplánovat výpravu a připravit imbusy... 

razorblade kterou?? 

Online Isca
4891 příspěvků moje polička 20. října 2018 19:02

razorblade Čerstvá majitelka křesla Poang zdraví čerstvou majitelku knihovny

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 20. října 2018 19:14

razorblade Myslím, že v pohodě, já minulý víkend koupila Kallax, abych kam měla dát věci k šití 
A včera mi dorazil overlock, tak jsem na sebe zvědavá  A ještě boty, abych taky koupila něco na sebe 

Online Sweet Potato
40431 příspěvků moje polička 20. října 2018 20:15

paktofonika Teda, to sis to tenkrát uložila? Nebo to teď dohledávala?

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 20. října 2018 20:24

Sweet Potato hele ale to nebyl LHC, ale LCH ne? 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 20. října 2018 21:20

razorblade Já knihovnu Ikea vlastní, tedy hned dvě a spokojenost. Až teď koukám, že bych se měla stydět? 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 20. října 2018 21:23

pecka  ten důvod naprosto chápu. Já si dnes zkoušela relativně úzké džíny v Mangu a fakt seděly v pase skvěle. Skoro jsem je koupila, ale pak jsem si řekla, úzké, moc úzké a vrátila je na štangl. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 20. října 2018 21:29

paktofonika Když to jinak nešlo. Kdyby dotyčné mluvily např. anglicky, nebylo by mi možná hned jasné odkud jsou, ale tady jsem to identifikovala přesně. Ale dobrá, jinak: dvě uřvané zákaznice buzerovaly obsluhu, která podle jejich názoru nevykazovala dostatečně osobní přístup ... tak sice lepší, ale pořád jen řetězec, takže ano, potěší mě, že mi prodavač přinese jinou velikost, barvu, podobný model (a i se tak většinou děje), ale neočekávám, že bude stát ve stoji spatném před kabinou a čekat, jestli náhodou něco nepotřebuju okamžitě řešit. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. října 2018 21:33

whiskas Veď ja s tebou súhlasím, že táto buzerácia je hrozná 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 20. října 2018 21:37

paktofonika  já jen uvedla na pravou míru důvod konkretizace osob, aby to nebylo bráno špatně .

A otázka mimo téma, kde kupuješ kabáty? Já už fakt nevím, kam jít. Dneska jsem viděla docela pěkný v Mangu, i rukávy seděly, vlnu obsahoval, ale zase to podělali nějakými zbytečnými náševkami na rukávech .

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 20. října 2018 21:53

pecka Tak zkusit si je můžu....

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 21. října 2018 09:55

whiskas Sice to nebyla otázka na mě, ale přece jen zkusím pomoct. Moje poslední dva výborné kabáty jsou z Gerry Weber a z Debenhams od české značky Lantea. A musím říct, že ten český je fakt hodně teplý. Levné ovšem nebyly. Gerry Weber stál v plné ceně skoro 10 000, ale kupovala jsem ho před 2 roky ve Dnech Marianne s 20% slevou. Lantea před rokem ve Dnech Marianne, takže po slevě vyšel tuším na 5500. A předtím jsem měla kabát ze Sisley.
Jinak jsem se dívala, že i některé běžné řetězce (Reserved, Mohito) mají nově nějaké premium řady a mají vlněné kabáty.

Jaký přesně kabát sháníš?

Offline Proč ne Eva
408 příspěvků moje polička 21. října 2018 10:11

whiskas a co Massimo dutti. Tam bys nic nevybrala?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. října 2018 10:18

whiskas Ja mám asi 5 alebo 6 rokov starý kabát z Mango. Ak nič nenájdem tak túto zimu ešte dá, vyzerá stále pekne ale už by to chcelo niečo nové. Klasické strihy sú mi väčšinou male v ramenách, pekný vlnený župan som zatiaľ nevidel, tie v Mango mi prídu horšie a drahšie ako ten čo mám doma, boucle strih mi nesedí a ak má kabát padnuté ramena tak nesmie byť oversize pretože v tom vyzerám ako bandurka. No chce to hľadať. Slušné kabáty (tie drahšie) majú v Zare, tam som ešte neskúšala, ale ako je to u tej Premium rady z vlnou to neviem. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 21. října 2018 10:33

Brioso Proč ne Eva Prošla jsem toho dost, včetně Debenhams a byly prostě velké ..., nebo mi neseděly, nebo se mi nelíbily.

Raději jsem si nedala požadavek na nic konkrétního, ale čekám, co mi padne do oka. Klasický kabát mám, tak to zase není až tak akutní, ale přecejen trochu dosluhuje. Letos jsem neuspěla ani v Benettonu/Sisley. I když v Sisley se mi jeden dost líbil, ale zase na to, že byl skoro celý z uměliny, tak byl docela drahý. V Massimo D. jsem letos nebyla, protože min. rok jsem pár kabátů zkoušela a byly dost velké, stejně jako např. v COS. 

Každopádně, díky za tipy. Dám si příležitostně další kolečko :-D. 

Brala bych nějaký neformální, klidně oversize (ale střihem oversize - spadlá ramena např., protože to, že je mi kabát velký, jako oversize nefunguje :-D, vyjde z toho zase jen nepadnoucí kabát).