Nove stetce od Eco tools :) Hned zitra je vyzkousim :)
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas ten krivak mam! mam vel S, sukavy by mohly byt kratsi. Jediny co, tak kuze neni uplne dobre nabarvena, chytl dost rychle patinu. Ale ber ho prosimte![]()
711990
píšeš o tom koženém, nebo umělém?
711990 A tohle patří do přiznání, ale mně už je trapné si něco objednat a pak to tam nechat, když věc nesedí
.
whiskas tak od toho ta sluzba je, ne?
Kokoska Já vím, jde jen o můj pocit, když se např. nezadaří u více kusů ...
whiskas kozenej, ale ted na nej tak koukam a ten muj nema ten pas vzadu. Ale zipy na rukavech, kapsy atd., vse stejny. Kazdopadne Mango na krovak doporucuju, nebudou ti dlouhy rukavy. Ber XS nebo S
A jsou doma obě.

Dadoo Reálné fotky jim tedy úplně nelichotí.
Dadoo mně přijdou obě nic moc.
Sweet Potato Jiná Realita A to mi jako napíšete ted, když už je mám doma, jo?!
Mně se líbí. Obě. Ta zelená dokonce hodně moc. Takže mi radost nezkazíte ![]()
Ta cerna bude celkem fajn, zelena se mi nelibila predtim a nelibi se mi ani ted. Ale uvidime, az to sem hodis s nejakym outfitem.
Dadoo ta druha ma velky potencial! :)
Dadoo Ta první má krásnou barvu, ta druhá by mě zajímala na těle, protože podle popsaných rozměrů na webu, byla dost malá.
whiskas Je malá. Já chtěla malou :-)
whiskas No v Mangu mi tie ramená tiaž akosi nesedia. Ten županovitý čo mám teraz mi je tiež trochu väčší v ramenách ale na tom strihu to tak nevidno ako napríklad na klasickom kabáte. Tam keď ti ramená nesedia tak to vyzerá divne, presne prípad Promod kabátu. Krásny, všade sedí ale ramena odstávajú. No a hlavne na tých županoch z Manga zmenili klopy, sú divné a nepáči sa mi to. Predtým boli hore na ramenách širšie a postupne sa zužovali, teraz je to naopak.
Ja mám tento strih
ten cernej asi mám a je ![]()
Potrefenáhusa A nemáš náhodou ten čo má Nellie? Toto je iný, klasicky župan, nemá to zapínanie pri krku.
paktofonika jj, mám ten, co má nellie, prisel mi z fotky stejnej.a ještě mám z lonska z manga tenhle vojenskej (lepší fotku nemám, nefotila jsem kabát, ale vlasy od holiče, a ten je úplně bozi a ramena má malý.neni teda moc teplej, ale na loňskou pražskou zimu to stačilo

Kabát, má mít 78% vlny 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.