http://catalinapece.blogspot.com/2015/09/shortbread-fingers-skotske-maslove.html
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa Tak whiskas ma navnadila takže dnes pôjdem pozrieť, či sa náhodou v Promode alebo v Mangu niečo nezmenilo. :D
Potrefenáhusa hele dej taky někdy outfit, to, co vidim, je dobrý![]()
tina no já nijak inovativne oblečená nechodím, toho plysovyho leoparda, co visí za mnou, jsem si koupila a ještě v něm nevylezla mezi lidi
Koupila jsem si jízdenky na vlak do Budapešti, ubytováni a taky vstupenky na Fridu Khalo... A ještě přihodila vstupenky na Freuda a Bacona
.
Včera som si kúpila šampuk na objem a tie vlasy sú dnes úplne iné, krajšie. No a keďže začala sezóna tak olej na sprchovanie, olej na telo, telový krém s obsahom oleja, krém na ruky, Lipobase na ruky a Skin food.![]()
999 to je krásnej nákup! Byla jsem na její výstavě před osmi lety ve Vídni a byl to opravdu zážitek.
Potrefenáhusa tak v nem muzem vyrazit spolu:D ja toho svyho mela jednou
Vilemina Já ji ještě naživo neviděla, tak se moc těším :-).
999 Uži si to ![]()
paktofonika Díky :-)
Potrefenáhusa toho leparda je ale děsná škoda!
Máte ma na svedomí.Zastavila som sa v predajni Medicine,pozrieť,čo majú nové.A odišla som so zimnou parkou ![]()

A som šťastná,lebo sa mi podarilo zohnať čierne dlhorukávové body![]()
pecka Je parádna že? A body kde prosím?
paktofonika je úplne skvelá.Som povedala predavačovi,že keď ma uvidí vojsť do predajne,nech ma okamžite vyprevadí von,lebo takmer vždy niečo kúpim ![]()
Body som kúpila v Bepone.Mali 2 druhy,jedno majú pravidelne,druhé je novinka.Pani odporučila to prvé,že ho má už 5 rokov a stále je rovnaké.Tak som zvedavá.
pecka souhlas, tahala jsem ho dva roky a jako nový.
pecka Práve som zistila, že Medicine má aj bundy pre psov, tak ak by Lily náhodou potrebovala, vieš kam máš ísť ![]()
.paktofonika viem,už som to pozerala.No kúpila som jej šatku na Spitafields market a bundy má.
pecka Ešte prezraď, odkiaľ sú tie nové kuloty.
Koupila sem si hrneček s golemem, sem marná..

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.