Gellnerova Karja mně se líbí a jsou pro mě fakt hrozně pohodlné, ale po dnešním prvním nošení se obávám, že je budu muset jít reklamovat, protože jedna obta pod patou tak divně...vrže, nebo dělá dojem jakoby přilepování se k podkladu
uvidím, dám tomu ještě den dva.
Co jste si dnes koupili/y?
odolavam od nedele a nemuzu si pomoct
pro babicku, co ujizdi na porcelanu a na tajnacku i domu

continuity mně se líbí dva talíře na cukroví a jedna mísa
kde jste to koupila?
Jiná Realita a mně se líbí to cukroví - jdu spát radši... ![]()
líbí se mi č. 4, 5 a 12...
kapla jsem na to na idnesu je tam rozhovor s vytvarnici
a nejlevneji, co jsem nasla, tak tady akorat tam nemaji jeden talir, co jsem hodne chtela.
ja to chci na vanocni-zimni snidani. stola a kafe ![]()
continuity a kurnik! ![]()
Ja čo mám doma len biele a bežové kuchynské veci som sa teraz uplne zahľadela. Vyzerá to úžasne, idem to omrknuť. Máš mana svedomí.
continuity mne se libi ty kulate velke talire
baltik no mne prave taky a ten se stromama nemaji vubec a ten druhy jsem brala posledni a chtela jsem dva. Mozna koupim jeste primo na strankach vyrobce, jestli jeste bude. ale nejdriv pockam, co mi prijde.
continuity to jsou krásné věci, ale fakt se to nedá koupit jinak než přes ten německý e-shop?
continuity na webu rosenthalu je to vybrané naprosto, skoro nic tam není.
Kokoska ja jsem to nikde nenasla :-( ale hledat moc neumim.
Jiná Realita blbe se to tam hleda. Mne tam ukazuje chybeji akorat dve veci a ta velka doza tam neni od nedele.
continuity akorát zrovna ty, na které jsem se dívala :D
Jiná Realita kdyz jsem se divala ja, 2 ze 3 talliru jeste byly a na ten treti jsem si dala sledovani
nerikejte, ze to tak rychle mizi, chtela jsem si to nechat jako zalozni vanocni prani, protoze se urcite jeste nekdo ozve, ze nevi, co mi dat
continuity pak dejte vedet, jake to bude nazivo :)
continuity tady to vypada, ze talir se stromama je https://www.rosenthal.de/en/shop/brands/hutschenreuther-1-en/christmas-1-en/collectors-edition-2018/plate-22-cm-en-65/
ta velka doza by se mi libila pro sebe i jako dar.
a zdravim Janulik03 ja mam doma vse v bile, pripadne kombinovane s cernou, ale tohle je nadhera. A to se snazim kupovat veci, ktere vyuziji cely rok, ale tohle bych si objednala hned
MaeGandal mně to právě na těch vánočních věcech přijde boží, že se vytahujou jen jednou za rok, ale zabírá to místo, no
Přišel mi slevový kód na INCH2. Tak kdyby někdo potřeboval, nellielovett třeba
, tak INCH2SALE. Je to 30%.
999 Zľavu majú každú chvíľu ale ešte som sa neodhodlala, na leto chcem ale určite tie sandále, videla som ich naživo a sú skvelé!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.