Ounz Alebo túto?![]()

Ounz Alebo túto?![]()

paktofonika radši tu první! Anebo některou od mutzi, ty nejsou zlý..
Ounz Nie sú zlé, ale jednu výhradu by som k nim mala.
paktofonika jakou? Ty chlupy?
Edit: tak koukam, že chlupy sou fakt chlupy..já preferuju faux fur..
Tak kabát jsem nečekala, že by sklidil úspěch, ale chlupy jsou na zip.
999 lepí se na silonky ta Coska plisovaná? Já nevim jestli by síťovaný nebyly too much... Zatim asi nahodim punčochy ve spreji a tradá naboso, ale dlouho už s tim parádu asi honit nebudu, zejména poránu.
mne se lepi
tento styl sa nosi v kanade/usa a za ceny, ze by sa jednemu urobilo zle. ale pravdou je ze su ozaj teple do tunajsich minus 20.
moora To by mě zajímalo, čím to je. Mám ji teď na době a ani ťuk :-).
moora mám ji teď taky na sobě a nic se nikde nelepí ![]()
no, ja ji kvuli tomu nosim jen s podkolenkama, ale zima uz! nekdo tu mel vychytavku proti lepivejm puncocham?
viktorka_od splavu Pod sukni někam až k botám? Proč ne?
Sweet Potato stejně jako u nálepky na podrážce boty si každý myslí že to není vidět, ale ono je:-/ a je to fakt hodně nepěkný, sorry ale kdykoliv to vidím (třeba v tramvaji, jak si pani sedá a upravuje sukni) tak se mi to fakticky hodně nelíbí - asi je to ovlivněno i tím, že fyzicky na sobě sama nesnesu podkolenky, strašně mi to vadí, takže - brrrr
viktorka_od splavu Já ti rozumím, často to tak opravdu je, ale myslím, že u široké sukně ke kotníkům to fakt nehrozí.
moora Z vlastnej skúsenosti ( mám jednú sukňu ktorá sa na silonky lepí) nepomôže nič. Lak na vlasy funguje tak pol hodiny, deodorant vôbec, namočenie siloniek a sukne v aviváži tiež nie. Môžeš to skúsiť, možno je tá moja sukňa proste divná a tak ju nosím len pár dní v roku kedy už je na ňu dosť zima, ale ešte to nie je na silonky :)
paktofonika spodnička?
viktorka_od splavu Ja nemám nervy na opravovanie podkolienok, mám sieťované a po pár noseniach už padajú.
viktorka_od splavu A tú kúpim kde?
viktorka_od splavu to by mě zajímalo, jak u sukně, která je prakticky ke kotníkům, poznáš, že má nositelka podkolenky a ne punčocháče
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.