Aranel já mám slabost pro chupatou kapucu na parce, ale na kabátě ne..jinak ‘se to nosí’ pořád, rozuměj, hodně lidí to stále nosí a rádo..
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz ac chlupatiny mam rada,na kapucich az tak ne,no,zimni bundu bez chlupu snad ani neprodavaji
,ale kdyz je ten chlup obarveny jeste na modro,zeleno,cerveno,to je teprv prisernost.:-)
Já teď dostala přednášku o tom, co se nosí, na jednom menším městě, když jsem chtěla černé silonky v matu. Prodavačka mi nejdřív řekla, že u lepších silonek to nejde vyrobit, pak si zavolala posilu a obě mě přesvědčovaly, že lesk se nosí a jejich zákaznice to tak chtějí a nakonec vytáhly jako trumf, že začíná plesová sezóna a na ples jedině v lesku...Tak jsem o víkendu chodila naboso a nemám ani rýmu
.
999 Ja nosím semi-mat. V matných vyzerám hrozne a hlavne nekĺžu.
999 kdyz mi na malem meste reknou To se nosi, tohle vsichni kupujou... tak to pro me vetsinou byva signal Nebrat!
999 lepí se na silonky ta Coska plisovaná? Já nevim jestli by síťovaný nebyly too much... Zatim asi nahodim punčochy ve spreji a tradá naboso, ale dlouho už s tim parádu asi honit nebudu, zejména poránu.
Tak Betty podle fotek jsi sik zenska, timhle kabatem ze sebe udelas zachovalou osmdesatku :/
Kokoska Říkala jsem si, že to ty ženský na těch malých městech mají těžký. Až na výjimky otřesný výběr a prodavačky, které radí blbě, buď aby za každou cenu prodaly, nebo tomu fakt nerozumí...
Mutziputzi Nelepí :-).
999 Tak holt po letech zakoupim punčocháčky![]()
Mutziputzi mne by se k ni sitovany libily.
Kokoska jsem chtěla zároveň Martens a mám obavu, že bych vypadala jak Lucie Bílá, když jede na turné s Arakainem![]()
Zarinya nebo 40letá EMO...si nevyberu![]()
999 v ty prdelce, kam obcas jezdim, jsou asi 3 "butiky", kam snad nakupujou z Petrklice. V prodejne obuvi prevlada Rieker. Kabelky pouze u Vietnamce. Tam nakupujou vsichni od 60 nahoru, takze pak taky stejne vypadaj. Fakt sileny. Kdyby ses tam prosla v cerveny COS sukni s teniskama, babky by mely o cem mluvit 2 dny a urcite by nechvalily.
Kokoska A navíc mi to tam přijde předražený a když jsou slevy, tak opravdu symbolické...
Zarinya no, bez chlupů asi nesehnatelný, ale n bundě mi fakt nijak nevaděj (barvy ale asi neberu..nebo možná růžovou?
)
Barevnej chlup se musí umět, tady ho umí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.