Catherinne Tajně? Já hamižně tajím dobroty před dětmi, před kým ty? Před kočičkami?
A koupila jsem si akorát tu zmrzlinu, viz vedle.
Co jste si dnes koupili/y?
Catherinne já v pátek řasenku a jsem hodně zklamaná, jsem letitě nadšená z Diorshow Iconic Overcurl a teď jsem si koupila že jako změna Diorshow Blackout a rozhodně to není stejná barva, dlouho schne, takže se obtiskává na kůži okolo řas, rozmazává se, večer mám oči jako panda a určitě si ji znova nekoupim.
Sweet Potato tajně sama před sebou...trochu jsem zdivočela...
A pamatuju si jak jsme jedno léto u ségry na chalupě počkaly až děti usnou a paj jsme ji sežraly celou čokoládu...
Potrefenáhusa řasenku NUTNĚ potřebuji takže už vím, kterou ne ![]()
viktorka_od splavu hele nerouhej se a bacha na to, co vzdusně objednaváš...
Boule máš proto, že nemáš odlehčené konce...s prostříháváním se musí opatrně, ale nezatracovala bych to úplně. Dokonce i @jiná realita musela na chvíli malinko zavřít oči.... ![]()
A jdu pracovat, ať si můžu jít něco koupit....
Nové vlasy jsem si koupila včera. Mikádo začalo být čím dál víc nudné a bez šmrncu a protože jsem nechtěla měnit střih, změnila jsem (po asi 16 letech) kadeřnici. Moc pěkně mě ostříhala a vyfoukala (a byla fakt milá). Bohužel, mě se to ráno vůbec nepovedlo. Vlasy si musí na nový střih zvyknout. Ale vím, že ostříhané je to dobře, tak nepanikařím a dám jim týden.
Catherinne tak za mě, kterou jo
![]()
Potrefenáhusa Jo, tahle je úplně nejlepší.
Potrefenáhusa díky. Vyfoceno a uloženo do mobilu...
whiskas asi...![]()
Zítra to vyběhám!!!
Catherinne Tak u vás je ten dodatek skoro zbytečný
. S vaší postavou neudělá jedna čokoláda absolutně nic.
Potrefenáhusa a je lepší než ta s rovným kartáčkem?
Catherinne tajne? Pred kym? Sama pred sebou, tak si ju zjedla so zatvorenymi ocami? ![]()
Lamicka já byla spokojena s oběma, barva drží celej den, s tím zahnutym se mne osobně lip pracuje, ale to asi zalezi na tvaru oka i jak je člověk zvyklej
Sweet Potato taky musím tajit. Mám na sladký chuť jednou za čas a tak dlouho by čokoláda v kuchyni nevydržela.
Catherinne Ja taky sezrala margotku, navic jentak pri vareni caje, ze jsem to ani nepostrehla! Hruuza,. A kdyz jsme v tematu, tak vlasy mam dobry, uz jsou dorostly pro muj standardni strih, dik za zachranu!
whiskas no jedna ne, ale známe to, že???![]()
Janulik03 no hlavně jsem to nikomu neříkala...![]()
Já si taky čokoládu schovávám. A to jsme s mužem sami. Mám taky chut jednou za čas a jen kousek. Když jsem ji měla volně v lince tak vždycky záhadně zmizela.
A to si kupuji s chilli a tu muž normálně nejí. Ale když nemá jinou....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025