viktorka_od splavu tak to se ti pod tema satama ale bude krajka rysovat:)
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu 95% PES, princezno, ty zerou i z monitoru ne?![]()
viktorka_od splavu Smrděly nové šaty v obchodě? ![]()
Mutziputzi
PES, který štěká, nekouše.
whiskas Ale jsem zmatena, kazdej PES jina ves teda?![]()
paktofonika Po hrstích ne, po 3-4 přece, dokud nedojdou :-D. Že ti nechutnají, ti závidím, pro mě jedinej možnej způsob je je doma nemít.
nellielovett No přesně!
Zina oříšky jsou mor, takový solený makadamový![]()
whiskas ano, Vagabond. Dnes uvazuji, ze si ji schovam pod strom od tchyne ( neco si musim koupit sama)
Nechte toho jídla proboha.
Dnes mám detox, protože zítra jedeme na svatomartinský víkend a to je nálož.. Pak je potřeba detox znova.
Mutziputzi vubec, jsou moc prijemny:-) a motivacni!![]()
whiskas jo. teda v obchode jsem to necitila, ale pak doma.. des
nolita nee, jednak tenke nejsou a pak teda bezesve kalhotky byt maji krajku tak takovou ze se neproznacuje.

viktorka_od splavu Mne by urcite skrabaly, to vim
BTW na tele bych takovou umelinu nechtela.
Mutziputzi a nuti ti ji nekdo?:-)
viktorka_od splavu Uplne stejne jak ja tobe suknu!
tina no na makadomový ořechy bacha, jednou jsem sežrala pytel na posezení a strávila pak noc na hajzliku. Od tý doby si je pečlivě odměřuju ![]()
Mutziputzi nepovidej![]()
viktorka_od splavu Motivační? A to jako z jakého důvodu?
Smradlavé šaty jsou tedy zážitek. Myslíš, že už je někdo ponosil a vrátil? Možná jen špatné skladování vedle vývařovny
.
viktorka_od splavu No cejtim natlak, jak vy posledne!
Akorat teda jen prsticek jsem do Orsay eshopu strcila a hned zjistila, ze toto ne, to snad ani v Praze neotviraj toto, nazivo jsem to nezahlidla bych rekla.
Mutziputzi Otvíraj, jen vědět, kam (ne)zajít
.
whiskas netusim, vsechny cedulky a visacky v poradku. motivacni pac je mam na tancovani a je v nich kazdy fald pekne videt:-) ale jsou opravdu zatim nejlepsi (=mne vyhovujici ve vsech ohledech) na jaky jsem narazila.
Mutziputzi dej mi svatek mam hlad!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025