tsss, vy to vykojíte...a vlasy ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Tak Betty u nás takhle záhadně mizí guláš...a já ho teda moc nejím...
Nemate nekdo tip, jak cokoladu schovat pred sebou? :D
razorblade ha presne! Ja som totiz ten zahadny pojedac cokolad, nesmiem mat doma nic lebo to hned zozerem!
razorblade hlásím, že nemám...![]()
Jedině nekupovat!
Catherinne nie??? ![]()
razorblade najlepsie cokoladu schovas, ked ju zblajznes. Uz ju nikto nenajde, ani ty. A hlavne nespominat potom ![]()
Catherinne to je jediny, co fakt pomaha. Proto se snazim chodit na nakup najedena. :D Fakt obdivuju lidi, co si koupej cokoladu a jdou si jednou za tejden dat ctverecek. Ja jak mam doma cokoladu, tak furt chodim po kuchyni jako lev v kleci :D
razorblade Mrakoplas Catherinne Janulik03 Dát si biftek :-).
Vždycky jsem se považovala za milovníka čokolády, ale marně přemýšlím, kdy jsem ji jedla naposledy. Bude to už několik měsíců
A to máme doma určitě kilo různých čokolád. Tak to s tím milovnictvím nebude tak žhavé asi
Přede mnou není v bezpečí spíš ten guláš ![]()
999 A pak sladkou tečku...![]()
razorblade Ja kdyz ji koupim, a to leda kdyz je to nejaka hypersuper draha a zaroven zlevnena, tak ji posleze kolem data expirace vezu babicce, vubec me nenapadne do ni kousnout...ale dej mi do okoli dalamanek!![]()
999 tiez riesenie.
A po nom tu cokoladu ![]()
Na cokoladu kašlu, vzít si jeden čtvereček za měsíc mi nedela problém, ale fakt si proboha nekupujte tohle, jak do toho člověk zabori lžíci, je fakt tezky přestat...

Po tejto debate o sladkom dom vybehla na poschodie, syn nie je doma, tak som mu ukradla z chladnicky aspon horalku. Uz som ju zjedla, teraz premyslam ci sa priznam, alebo sa budem tvarit ze ank neviem kde ma chladnicku. ![]()
Mozete ma odsudit, s uspokojenou chutou mi to je fuuuk ![]()
Ja zbožňujem kremrole ![]()
Všechny máte deficit bílkovin :-).
razorblade Nejlepsi je, nechodit nakupovat!Ja chodim tak jednou za ctrnact dni na velkej nakup a koupim treba tri susenky, ze jako na ctrnact dni v pohode. No sezeru to do dvou dnu a pak somruju po navstevach nebo proste vzdycky se k tomu sladkymu nejak dostanu, jednou jsem zpusobila temer hysterickou scenu tatovi, proc mi nekdy neprinese treba zakusek. No donesl! Je to desny!
Mutziputzi hmmm, dalamanek :D no... jako pro me cokolada taky neni ta uplne top pochutina. Dej mi vedle sebe cokoladu a tatarak a cokolady si ani nevsimnu :D
Janulik03 vezmi praznej obal, necim ho vycpi a naaranzuj ho na puvodni misto a tvar se, jako ze nic :D
razorblade to sim ribievala kedysi so sladkostami na stromceku cez vianoce. Zasadne v noci a raz som sa tam stretla s otcom pri rovnakej cinnosti. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025