Dadoo Aha, no tak se těšíme na fota, určitě z nich vybereš;-).
Co jste si dnes koupili/y?
continuity nedavno jsem byla Regiojetem a jinak bych uz nejela. Jen jsem musela vyrazet v pul 6 rano z Prahy...
711990 to bezesporu, premyslim spis jestli business nebo relax. do businessu RJ uz neposkytuje slevy pro deti, na druhe strane ma to ctyrmistne kupe dost vyhod.
Dadoo a jaké šaty má dcera?
continuity pokud ve 4, tak bych se hecla na to kupe. Relax je velkoprostorovy a deti by tam nemely prostor delat bordel.
711990 tak ony ani bordel nedelaji, jsou vycepovane z auta, moznost si cestou malovat nebo smazit na telefonu je dostatecnou odmenou (mladsi ma kinetozu, takze v aute muze tak poslouchat pohadky). ale muz bude po nocni a ten rika, ze mu je to jedno. takze uz mam ctyrku v Relaxu. ta cena je polovicni, to za to radsi koupim listky na lipicany.
Kokoska Má je delší než modelka, asi do půli kolen.
Dadoo hezké ![]()
continuity nedavno jsem byla Regiojetem a jinak bych uz nejela. Jen jsem musela vyrazet v pul 6 rano z Prahy...
Zlatý Regiojet,negativne hodnotenie a sťažnosti na nich môžu dávať len ľudia, ktorí necestovali s iným dopravcom. Ja som cez víkend vystriedala troch(ČD, ŽSR a Arriva) a nabudúce pôjdem radšej o deň skôr a Regiojetom.
Knihy pod stromek

nellielovett Koudelka ![]()
Jsem si myslela jak nejsem mazaná, když si objednám kabátec za litránek, ovšem kdybyste tu zmuchlanou larisu co přišla viděly, smály byste se jako já![]()

Mutziputzi kabát s příchutí vlny, hmm?
Ounz údajně snad 40%, no ale něco strašnýho jinak
Mutziputzi
ten litránek je videt uz na prvni pohled.
stes ale prdlajs, na fotce právě miliónovej fajnovej![]()
nellielovett Díky za Vivian M., mám dárek k Vánocům pro manžela.
nellielovett Nad tím Jensenem už nějakou dobu hloubám, ale nevím jestli zvládnu čekat na Tvůj povánoční report ![]()
Mutziputzi tak urcite![]()
stes určitě Francko
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025