Kokoska Haha, zrovna jsem chtěla napsat, že tahle technologie je zřejmě i v mojí 16 let staré žehličce - taky Philips a všechno žehlím na max, tím kolečkem jsem už tak 15 let nepohnula ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
continuity jeee, to jsem rada, ze je krasny a zavidim
Jiná Realita Já jsem to viděla na Rolins a Marešový a dobrý, asi leda do šantánu, ale dobrý![]()
Kokoska No predtým som mala veľmi dobrú Phillips žehličku, na max som žehlila len rifle, s inými vecami si poradila aj na dvoje alebo jednotke. Ono dosť záleží aj od pary, čím vyšší výstup páry tým ľahšie sa žehlí (si myslím ja). Keď som mala pred 10 rokmi úplne základnú Phillips tak som mala žehličku stále na max a nič z toho. Keby som nestratila tú predchádzajúcu tak by som nemenila.
Kokoska Phillips jsem měla bezkabelový a žehlila taky všechno na max. Tam jsem si myslela,že jen nemá takový výkon,jako se šňůrou. Ale ted' mám Tefal a taky neupravuju teplotu. Myslím,že s párou to jde se všema.
Potrefenáhusa kterou řasenku si kupuješ, prosím? Je to tahle? Chtěla bych ji zkusit a zapomněla jsem si to zapsat.
nellielovett jo, přesně ta (teď jsem si koupila tu blackout a dost vyhozeny penize, nevydrzi na mne nerozmazana snad ani do oběda)
@Potrefenáhusa děkuji
Mutziputzi ok, ale dara je samostatná kategorie, ta se nepočítá ![]()
Mi dneska přišla konečně ta MOJE parka, poté co jsem si ji objednala WTF do Brna, kde se jim válela místo 5 dní 2 tejdny, poté se vrátila do skladu, poslali mi jí a byla mi velká, tu jsem vrátila a menší nešlo objednat páč nebyla, po tejdnu se objevila a zas mi jí poslali, jestli je u vás inverze, tak kvůli tomu kamionu, co mi je furt vozí tam a zpátky, mám dnes konečně svojí velikost. Ani nevim jestli jí za trest za ty štrapáce nezavřu do skříně, jestli ne, poznáte mě v ulicích podle toho, že jí budu nosit s chlupem, ať nejsem ovce!![]()
Mutziputzi FOTO!![]()
viktorka_od splavu zejtra, dneska jsem vyčerpaná z tý měsíc trvající akce!
Mutziputzi blahoželám k úspešnému ukončeniu misie
nech sa Ti dobre nosí či už s alebo bez chlpu.Ja čakám na väčšiu zimu,zatiaľ nosím tenký Medicine prešivák.
A prišli mi dnes objednané hodinky a sú ![]()
...koupila bych si:
JWAnderson

Stella McCartney

999 Kokoska Žehlička je parádna. Aby som jej to sťažila tak som veci zo sušičky neskladala ani nevešala ale nahádzala som ich do koša a tam dva dni stáli. Vyžehlila všetko od tričiek až po posteľné prádlo. Nežehlila som žiadne citlivé materiály takže tam to neposúdim zatiaľ. Má veľmi dlhý kábel a pre niekoho nevýhoda (ja som chcela) je trochu ťažšia. Doporučujem si ju ošahať. V podstate jej môžem vytknúť len jedno, a to, že ma to aj napriek jej skvelým vlastnostiam nezačalo baviť :D
paktofonika souhlas s hodnocením žehličky. Ale kabel má velmi,velmi krátký! Cca 190 cm.
Předtím jsem měla taky Philips a byl daleko delší.
Musím si dát žehl.prkno na nekomfortní místo.
Tak Betty Mne prišiel práve veľmi dlhý, som zvyknutá na kratšie, kvôli tomu som si kupovala dosku so zásuvkou.
Miru U tebe mám už dlouho podezření, že máš ráda extravagantnější modu. Ty druhý kalhoty jsou pěkný.
...extravagantnější?. To snad ani ne. Spíš nemám ráda nosit to, co většina.
Mám ráda zajímavé kombinace, pohodlí, kvalitní materiály, šikéznost, nápadnou nenápadnost,
nesnáším klobouky a saka(i když oboje mi sluší, ale vůbec se v tom necítím)![]()
Tak Betty ani nevím, kolik cm má kabel od mé žehličky, ale tak by pomohla prodlužovačka?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025