Kokoska prodlužovák v krajní nouzi.
Mě jen překvapilo, že paktofonika vyhodnotila kabel jako dlouhý-![]()
Kokoska prodlužovák v krajní nouzi.
Mě jen překvapilo, že paktofonika vyhodnotila kabel jako dlouhý-![]()
Tak Betty Když 2,5m,jak píše paktofonika ,tak to už je délka,vzhledem k tomu,jak jsou krátké u jiných spotřebičů.
Oplakávám bezkabelovou,s tou jsem měla rozlet
. Zas ale nehřála tolik.
paktofonika Tak Betty Už se tady měřilo kde co a teď jste mě donutily přeměřit ten kabel. Hlásím 3m!
trochu narychlo, vcera odpoledne na zitrek, sla jsem pro jiny ale uz nebyly.. (odmyslete si prosim raminka:-)

viktorka_od splavu pěkný, jdeš na prodlouženou nebo dokonce věneček? Jestli se něco takového pro pokročilé pořádá. Chodíš do tanečních, viď?
No tak 2,5 potažmo 3m je je dobrý. Že by délku kabelů stříleli jen tak od boku?
viktorka_od splavu pekné!
Tak Betty jdu, ale ne vlastni
diky
viktorka_od splavu Tak jdeš asi potomkovi a dress code velí dlouhé?
Když my jsme byli dětem před 25 lety tak míň formální.
Budeš za hvězdu v garde.
Tak Betty Možno máš inú verziu. Predavač vravel, že tie nižšie verzie majú ten kábel kratší. Ony tie bez kolečka vyzerajú všetky rovnako, modré sú tam asi tri rôzne.
ja mam na prastare zelicce urcite minimlane 3m a hodi se mi to. to abych ji sla pohladit, aby me nahodou neopustila.
Tak Betty Ta moje je 10 let stará, že by časem šetřili a zkracovali? A když se daří líp, zas prodlužovali? ![]()
Kokoska ja kupovala philipsku pred rokem a pul a ma o pul metru kratsi kabel nez ta co sem nahrazovala.![]()
priste si nato dam pozor.
Tak Betty urcite budeme tancovat, tak snad se to snese, kazdopadne - obesla jsem pet obchodu “pro damy”;-) a poptavala delai, nikoliv vsak dlouhe vecerni saty. jedna starsi prodavacka i vedela, ale pravila, ze tuto “lady delku” vubec nedostavaji. ostatni jen kroutily hlavou ze nic takoveho nemaji. tak jsem sla dle figuriny ve vyloze pro podobne dlouhe, ale tmave, ty byly posledni na te figurine ve vel. 34:-) ale visely tam svetle. a bylo:P
...voní jako čerstvě otevřený pytlík s černým čajem, čerstvě suchá vůně černého čaje se mísí s delikátními podtóny sena a odéru obchůdků z bio kosmetikou.
Velmi příjemné, relaxační...

...u flakonu to není téměř cítit. Ale když trošku gelu vymáčknu na prsty a napěním vodou, je vanilka velmi příjemná, skoro shalimarovská, a taková krémově máslová. Intenzita vůně sprchového olejového gelu je decentní. Jak to půjde, musím zkusit toaletku!

Miru Ten čaj bohužel toaletku nemá, jak jsem zjistila.
Kašmírový šál

Wanda von Dunajew Od pohledu bych se do něj zachumlala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.