Janulik03
tak tos hodně rychle běžela!
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa no to vies drobne krstke skoky. Cupilupy ![]()
Tak jsem taky nakoupila u Deciem, diky za upozorneni :) jsem zvedava na to heel chemistry, zbytek uz znam. Pak jsem uz hned rano, nez jsem to tu precetla objednala dvoje zimni boty na venceni, maji protiskluzovou podrazku, uvidim, ktere z nich si necham, vzhledem se mi vic libi ty nizke, ale musim si je zkusit s oteplovakama a posoudit, s jak velkou pravdepodobnosti mi do nich bude padat vrchem snih :) A nakonec tricka, ten samy model v ruznych barvach, uz jedno mam a ten strih mi moc slusi

Friga Od heel chemistry očakávam zázraky ![]()
paktofonika ja taky ![]()
Ja jsem dala druhou sanci Buffetu + na zkousku Survival a uvidime
Friga trička vypadají super, taky mám tenhle střih nejradši
Právě z Manga dvoje kalhoty a sukni.

Brioso Ty poslední kalhoty vypadají super! Takové by se mi na mně taky líbily ![]()
Pinot Noir Tak do toho ![]()
Janulik03 Jsi vodvaz! Já bych se bála,že se mi ty jehly zapíchnou do terénu a nezvládnu ani chůzi,natož běh. A to podpatky běžně nosím.
rozarka skor sprosta.
Ale nemali sa kam zapichnut, bezala som po ceste
a reda aby som sa tu nekasala nejakym vykonom, bolo zo cca 5 metrov ![]()
Pavlena Mám už skoro 12 let Hanwagy, ale nevím, jestli už nejsou pro Tvoje účely mco pohorkovité. Jinak jsou naprosto úžasné, bohužel se mi na jaře odlepila podrážka. Přileppila jsem ji nějakým lepidlem, ale očekávám definitivní odchod do věčných lovišť
Koupila bych si je zas, ale četla jsem, že se přestaly vyrábět v Německu a kvalita šla dolů, tak nevím.

brrr posli je do restdaye, umi to podrazit znova, jsou i autorizovany servis. Fakt to nepoznas, vymeni i obsazku. Nekde jsem cetla, ze se to odlepi protoze se rozpadne ta PUR pena co to odpruzuje.
Www.restday.cz
continuity Dík, o tom servisu vím, ale pořád jsem na vážkách. Mám je přece jen už 12 roků, svoje si odkroutily, takže nevím, jestli už nejít do nových. Ale zas do nich neteče. A taky nevím, jestli jsem ty podrážky trochu nezlikvidovala tím svým amatérským lepením. Ale rozpadly se mi na výzkumu a už jen jít s plaskající podrážkou přes ostravské Masarykovo náměstí do nejbližšího papírnictví pro lepidlo bylo dosti potupné. Teď jen doufám, že se zítra nezapíchnu do nějakého bahna a podrážky tam nezůstanou.
Pavlena mám už spoustu let meindl colorado a muzu taky jedine doporučit

manžel si přál k Vánocům lístky na Ennia Morricone do Prahy. No a já je koupila do Krakowa a bookla jsem tam můj oblíbený Dada Butique hotel na dvě noci. Takže na konci ledna valíme do Polska na víkend. BEZ dětí!
a ještě jsem včera koupila reprák JBL charge 3, ten black friday není špatná věc
brrr Potrefenáhusa Oboje Vaše pohory hezký! Ale teda pokud se dá věřit údajům z eobuv, tak jsou oboje dost těžký ve srovnání s mými posledními, rozpadlými, budiž jim věčná sláva...
Ty vážily cca 350g ve velikosti 38, u různých modelů těchto značek je to 500-680g u nejmenší velikosti (asi 36). V těch mých se fakt chodilo jak na obláčku. Asi přestanu spekulovat a koupím od stejné značky ty hnědý, co jsem dávala výš.
Pavlena ty tvoje jsou hezký.
nolita Dokonalý nákup, střih, barvy ...
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025